Hyundai er et voksende merke med ambisjoner og ønsker en dyktig kollega som kan vokse sammen med oss. Hyundai Motor Norway søker nå en leder for Servicemarkedsavdelingen. Du vil inngå som ett viktig medlem i en erfaren og velfungerende ledergruppe for Hyundai Motor Norway. Hovedansvarsområdet er det kommersielle servicemarkedet, teknisk support, garanti , opplæring og forhandlerstøtte. Avdelingen består i dag av 8 medarbeidere og stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Dine hovedarbeidsoppgaver               

I servicemarkedsavdelingen er det 8 dyktige medarbeidere som du vil lede og motivere. Du vil ha budsjettansvar for en viktig bidragsyter til vår virksomhet. Det medfølger ansvar for å utarbeide og sikre god implementering av den årlige markedsplan for servicemarkedet.

Det er viktig å sikre lojaliteten til Hyundai gjennom målrettede tiltak mot en økende bilpark. Hyundai ønsker fokus på økt servicenivå til sluttkunde og vi ønsker at vår nye leder skal være en pådriver for utvikling og implementering av nye servicekonsepter i markedet.

Du må bidra til optimalisere effektiviteten på verkstedene og legge til rette for gode kundeopplevelser gjennom forhandleroppfølging samt kontinuerlige og målrettede tiltak på opplæring. Du vil bidra til kvalitetssikring og kontinuerlig forbedring av interne systemer og tjenester.

Hyundai jobber målrettet med å utvikle gode digitale verktøy som skal understøtte god forhandlerdrift og sikre bedre oppfølging av våre kunder og vi ønsker at du skal være en pådriver for implementering av våre fremtidige digitale plattform i markedet.

Direktør servicemarked vil ha tett kontakt mot nøkkelpersoner i Hyundai konsernet og viktige samarbeidspartnere og har en viktig rolle i forhold til internasjonale kontakter som understøtter vår virksomhet.

Forutsetninger for å lykkes

Vi tror du har et godt utdannelsesnivå som er relevant for stillingen, men er åpne for at kompetanse også kan bygges gjennom erfaring. Det er imidlertid viktig at du forstår de viktigste driverne for effektiv og lønnsom drift av servicemarkedet hos en forhandler.

Siden vi er en del av et internasjonalt selskap, er det nødvendig med god kompetanse både muntlig og skriftlig i norsk og engelsk. Du er opptatt av god kommunikasjon.
Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende stilling på importør eller forhandlersiden innen bilbransjen eller beslektet virksomhet. Du bør ha forståelse for kjededrift og hva som skal til for å skape god samhandling i en kjede.

Som person evner du å være både operativ og strategisk ved behov. Du bør være markedsorientert og opptatt av å yte god kundeservice i alle ledd. Det er viktig at du har et sterkt engasjement og egendrive, med motstandsdyktighet til gjennomføringer. Vi ønsker oss en god kulturbygger som er endringsvillig og gjerne har erfaring med tidligere endringsprosesser.

Vi kan tilby deg

I denne stillingen vil du få spennende utfordringer og arbeidsoppgaver. Du vil ha stor påvirkningskraft og innflytelse i stillingen. På hovedkontoret vårt på Alna, har vi et godt og uformelt arbeidsmiljø. Her vil du også ha muligheter for å ta deg en treningsøkt i løpet av dagen. Vi kan tilby gode betingelser, kompetanseutvikling og karrieremuligheter, også internasjonalt. Vi ønsker at vår nye direktør for servicemarkedet skal tiltre stillingen i tredje kvartal 2021.

Veien videre

Hyundai Motor Norway har valgt Orion Search som sin samarbeidspartner på rekrutteringen. Vi oppfordrer deg til å laste opp din søknad og CV som pdf vedlegg via linken i annonsen. Om du har ytterligere spørsmål, vennligst kontakt Bård Berntsen eller Benedicte Løge.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bård Berntsen
Tittel: Rådgiver
Telefon: 97757519
E-post: bard.berntsen@orion.no
   
Kontakt: Benedicte Løge
Tittel: Researcher
Telefon: 47502045
E-post: benedicte.loge@orion.no

Hyundai Motor Norway tilbyr moderne og driftssikre biler, utviklet og produsert for det europeiske markedet. Selskapet er en del av Hyundai Motor Group, en av verdens fem største bilprodusenter med en årlig produksjon på åtte millioner biler. Selskapet har ti fabrikker over hele verden, inkludert verdens største bilfabrikk i Ulsan, Korea og produksjon for det europeiske markedet i Nosovice, Tsjekkia. . Hyundai tilbyr som eneste bilmerke fem forskjellige drivlinjer; el-biler, hybrider, hydrogenelektrisk, bensin og diesel. I Norge har selskapet solgt 120 000 biler siden merket kom til landet i 1992. På selskapets hovedkvarter på Alna i Oslo er det i dag 31 ansatte.

I tråd med langsiktige strategier har Hyundai Motor Norway fra 2021 valgt å utelukkende markedsføre helelektriske, hydrogenelektriske og ladbare hybridbiler. VI har store ambisjoner for de neste årene, noe som blant annet vises gjennom lanseringen av IONIQ 5.