Til vårt verksted på Ensjø søker vi en engasjert takserer med gode kommunikasjonsevner og som ser kvalitetsmessige gode løsninger. Werksta Ensjø holder i dag til i Gladengveien 8, men vil i løpet av 2022 flytte til andre lokaler i Oslo (området vil være mellom Nydalen og Ryen).

Hva skal du gjøre?
Som takstmann på vårt verksted ser du hva som må gjøres for å reparere den skadede bilen på en miljøvennlig og effektiv måte, slik at kunden får bilen raskest mulig tilbake. Du er bindeleddet mellom forsikringsselskapet/leasingselskapet og kunden, har gode, tydelige kommunikasjonsevner og er serviceminded. Presentasjon av løsninger for kunden, samt en enkel gjennomgang av arbeidsmetodikken vi arbeider etter, er med å skape tillit til det kvalitetsarbeidet vi skal utføre på kundens skadede bil. Derfor snakker du lett forståelig, samtidig som du også evner å lytte til kunden.

Er dette deg?
Selvsagt har du noen års erfaring fra bilbransjen. Du har fagbrev som bilskadereparatør eller billakkerer. Du trives med å jobbe med biler og brenner for å gi gode løsninger for kunden. Du får mye kundekontakt og har hyppig telefon- og mailkontakt med de store forsikrings- og leasingselskapene. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra, med et hyggelig smil. Du er vant til å bruke PC og skriver lett skaderapporter på en skikkelig måte.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale, og en variert arbeidsdag i et hektisk og trivelig miljø. 

Har du spørsmål, ta kontakt med daglig leder Lasse Skaret.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 30.06.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Lasse Skaret
Tittel: Daglig leder
Telefon: 406 18 950

Werksta Group er Nordens ledende bilskadekjede med 70 verksteder i Sverige, Finland og Norge. Konsernet sysselsetter 700 faglærte ansatte og omsatte for over 1,2 milliarder kroner  i 2020. Werksta ønsker å være forsikringsselskapenes og bilistenes førstevalg når bilen skades, og selskapets mål er å oppnå den beste kundetilfredsheten i bransjen.

Werksta Ensjø holder til i Gladengveien 8, men vil i løpet av 2022 flytte til andre lokaler i Oslo (området vil være mellom Nydalen og Ryen).  Vi er et multibrand verksted, som reparerer alle bilmerker, og har merkeautorisasjon for Tesla. Vårt mål har alltid vært å levere kvalitet til fornøyde kunder, noe som betyr at vi stadig må få påfyll av kompetanse innen faget. Vår trofaste kundemasse, forteller oss at dette er noe vi har lykkes med. Vi leverer i dag skadereparasjoner til samtlige forsikringsselskap, i tillegg til større næringskunder og privatkunder.

Vi har satt Bærekraft på dagsorden, og er stolte av å være sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift.