I dag er vi 9 engasjerte trafikklærere som har mye å gjøre. Vi søker vår 10’ende trafikklærer til vårt nye kontor på Røa.

  • Vi søker deg som er godkjent trafikklærer og som vil jobbe på en seriøs trafikkskole med et godt arbeidsmiljø og et godt renomme.
  • Du vil styre din egen arbeidshverdag, booke kjøretimer med dine elever, holde trafikale kurs og gi trygg og god opplæring fra eleven er nybegynner til eleven har bestått førerprøven. I tillegg er det viktig at du holder kjøretøyet i forskriftsmessig god stand, og at bilen alltid er ren og pen.
  • Du er godkjent trafikklærer, har gode pedagogiske evner og yter gjerne det lille ekstra for at dine elever lykkes. Du er ryddig og strukturert, flink til å organisere og samarbeider godt med dine kolleger.
  • Det er viktig at du snakker og skriver flytende norsk. Du tar eierskap til dine oppgaver og ønsker å være en del av vårt "dream-team" som alltid følger trafikkopplæringsforeskriften.

Vi tilbyr fast stilling hvor du vil ha frihet under ansvar, og du vil selvfølgelig få kursing ved behov.

Interessert? Send din cv og noen ord om deg selv via "søk her" ikonet. Du er velkommen til å ta kontakt med Elin om du har spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Alle søknader vil bli behandlet fortløpende. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Elin Næsje
Tittel: Bemanningsrådgiver
Telefon: 906 84 542

Majorstuen Trafikkskole ble etablert i 2015. Vi tilbyr kjøreopplæring for bil, tilhengere og MC. Alle lærere ved Majorstuen Trafikkskole AS har pedagogisk lærerutdannelse og er godt kvalifisert. Vi tilbyr våre elever alt som kreves for å ta førerkort; opplæring, kurs og veiledning. Vårt mål er at alle våre elever skal være på nivå ved oppkjøring og bli trygge og sikre trafikanter. Vi har åpnet en ny avdeling i Griniveien 10 ved Røakrysset.