Hva tenker du om en arbeidshverdag med en miks av ledelse, videreutvikling av dyktig selgere og nysalg? Har du erfaring fra å jobbe med salg av anleggs-/landbruksmaskiner, lastebiler eller lignende, er det et godt utgangspunkt. Har du i tillegg erfaring og/eller sterk motivasjon for å lede andre og trigges av nysalg?

Da kan det hende at dette er drømmejobben for deg.
Hesselberg maskin er en sterk merkevare, blant annet basert på sine kvalitets-produkter. De har også et mål om å være den beste samarbeidspartneren i bransjen. De jobber allerede hardt for å lykkes, og nå kan du få være med å påvirke kundeopplevelsene, gjennom engasjerte medarbeidere.


Noen av arbeidsoppgavene

  • Personal- og budsjettansvar for nysalg i Region Øst (Innlandet og Viken) til eksisterende og nye kunder
  • Gjennomføre samreise og coaching av syv selgere mot eksisterende og nye kunder
  • Lede og utvikle salgsavdelingen med fokus på personlig utvikling og måloppnåelse
  • Utvikle og kvalitetssikre KPIer og verktøykasse for salg
  • Utarbeide pristilbud og gjennomføre markedsaktiviteter i din region.

Hvem er du
Du har erfaring med salg og kan vise til gode resultater og/eller salgsledelse. Du trives med å være en positiv lagspiller i salgsteamet. Du har erfaring fra å lede, eller forstår hva som skal til for å få et team til å fungere godt. Du er handlekraftig, ser enkeltpersoner og blir inspirert av å skape positive kundeopplevelser! Du har en kommersiell tilnærming og vil få ansvar både for budsjett, salg og resultat i region øst. Du må også være en person som liker orden og vet hva som skal til for å skape en strukturert arbeidsplass. Det forventes at du er vant med PC som arbeidsverktøy.

Hva vi kan tilby
Vi kan love deg en variert, spennende og utviklende stilling i et trygt og kompetent selskap. Du vil få god opplæring hvis du trenger påfyll for å gjøre en bedre jobb. Hos oss får du jobbe sammen med dyktige og trivelige medarbeidere. Vi har konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser og firmabil. Vi holder til i nye, moderne lokaler på Lindeberg i Sørum. Du vil rapportere til Regionsleder Øst.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med rådgiver Eirik Skaftnes i KLAR rekruttering.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Eirik Skaftnes
Tittel: Rådgiver/partner
Telefon: 913 24 172
E-post: eirik@klarrekruttering.no

Hesselberg Maskin AS er et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg.
AS Sigurd Hesselberg ble etablert i 1897, og konsernet har ca. 290 ansatte og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg består av flere datterselskap, Hesselberg Maskin AS, Hesselberg Truck AS, Hesselberg Eiendom og Hesselberg Maskin AB i Sverige. Konsernet hadde en samlet årlig omsetning på 1,4 milliarder kroner i 2019. Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Bomag, Manitou, Linde og CVS Ferrari i Norge. Med dette er Hesselberg en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett. Vår visjon er at Hesselberg skal være blant landets mest anerkjente maskinleverandører for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift.