Hva skal du gjøre?

Som leder er du flink til å motivere medarbeidere, se etter forbedringsområder og iverksette tiltak mellom avdelingene for at de skal kunne lære av hverandre. Du er opptatt av bærekraftige løsninger og miljøtiltak. Du skal iverksette og implementere nye innovative løsninger som ytterligere effektiviserer driften. Du får mye å gjøre med hele kjedens apparat, derfor snakker du lett forståelig, samtidig som du også evner å lytte til dine kolleger. Du liker å jobbe med flere parallelle og pågående prosesser – med andre ord, mange baller i luften samtidig stresser deg ikke.

Er dette deg?

Du har noen års erfaring fra bilbransjen, høyere utdannelse og trives med operativ fjernledelse av våre verksteder. Du trives med å jobbe sammen med dyktige fagfolk og ønsker å bidra aktivt med kjedens vekst. Oppfølging av tiltak, gjennomføring av adferdsendringer i kombinasjon med å gi gode kundeopplevelser trigger deg. Du kommuniserer tydelig både skriftlig og muntlig på norsk. Ditt kjennetegn er alltid å gi det lille ekstra, med et hyggelig smil og en motiverende holdning. Du er vant til å bruke ledelses-støttesystemer og fyller rollen som stedfortreder for daglig leder.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, pensjonsavtale og bilordning, med en variert arbeidsdag i en liten, men hektisk og trivelig administrasjon.  

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Georg Risheim
Tittel: Daglig leder
Telefon: 908 48 770
   
Kontakt: Stein Bjørntvedt
Tittel: HR rådgiver
Telefon: 918 74 000

Werksta Group ble etablert i Sverige i 2015 og er nå den ledende skadereparasjonskjeden i Norden. Vi har mer enn 70 verksteder i Sverige, Finland og Norge som tilbyr skadereparasjoner av høy kvalitet. I Sverige finner du 17 workshops fra Stockholm til Malmö. I Finland opererer vi under navnet Autoklinikka, som dateres tilbake til 1992. Her har vi over 50 verksteder, eide og franchisetakere, noe som gjør oss til en virkelig landsdekkende kjede i Finland. Werksta utvidet til Norge i 2018 og har nå også 6 verksteder i Oslo -regionen. Den sterke fremgangen i veksten for Werksta Group fortsetter.