Kunne du tenkt deg å jobbe med BMW og MINI i et hyggelig, uformelt miljø, i flotte lokaler? 

Da kan Bavaria være stedet for deg!

Bavaria Kristiansand åpner et nytt skadesenter og får da også større plass på verkstedet sitt. I den forbindelse søker vi etter flere dyktige kollegaer.

Hos oss blir du del av et team som jobber sammen for å levere det beste servicen til kunde. Vi er en gjeng som setter pris på godt humør og humor - i tillegg til samarbeid og kvalitet. Vår kultur kjennetegnes av lidenskap og nytenkning, og våre verdier - ærlighet, respekt og ydmykhet - gjennomsyrer alt vi gjør.  

I Bavaria vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et team av dyktige kollegaer i en åpen og inkluderende arbeidsmiljø i fine fasiliteter med topp utstyr. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som inkluderer gode forsikringsordninger og pensjonssparing.

Arbeidssted: Kristiansand 

Vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke på denne muligheten. 

Sertifisert som en bra arbeidsgiver

I 2020 deltok vi i medarbeiderundersøkelsen Great Place To Work; et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I undersøkelsen oppnådde vi så gode resultater at vi ble sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for fjerde år på rad. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Søk på stillingen:

Klikk på linkene under for mer informasjon om de enkelte stillingene og mulighet til å søke:

Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bjørn Heia
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 917 73 126
E-post: bjorn.heia@bavaria.no

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med blant annet Hedin Performance Cars (Porsche) og GS Bildeler (Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW). Hedin Automotive er en del av svenske Hedin Group som med sine 3 600 representerer flere enn 30 bilmerker fra drøyt 120 bilanlegg i fem land.