Nissan Nordic Europe søker etter en energisk og engasjert kandidat med evne og drivkraft til å levere førsteklasses ytelse og service for hele den nordiske og baltiske regionen. Nissan tilbyr deg en unik mulighet til å være en del av en organisasjon i et spennende og internasjonalt arbeidsmiljø, med verdensomspennende karrieremuligheter.

Liker du spenningen ved å avslutte et salg? Er du drevet av mål og et marked i rask endring? Er du flink til å bygge relasjoner? Hvis du svarte ja på alle tre spørsmålene, kan dette være den perfekte jobben for deg!

Vi søker nå etter en Regionssjef til vårt norske salgsteam. Vi ønsker oss en motivert person som setter kunden i fokus og som har en lidenskap for salg.

Det overordnede målet for en Regionssjef er å støtte forhandlere til å maksimere salg og kundetilfredshet gjennom planlegging, coaching og motivasjon. Du vil rapportere til salgssjefen i Norge og er ansvarlig for å levere salgsresultater og markedsandelsmål. Som Sales Performance Manager må du like å jobbe mot tydelige KPIer og målsettinger. Stillingen fungerer også som forhandlernes viktigste kontaktpunkt. Vi søker en kandidat som har:

  • Flytende norsk og engelskkunnskaper
  • Tidligere salgserfaring, ideelt sett fra bilbransjen
  • Universitet/høyskole utdanning innen økonomi, markedsføring eller liknende. Solid bransjeerfaring kan veie opp for dette.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Sterk evne til å bygge gode relasjoner.

Hvis du har spørsmål vedr. stillingen kan du kontakte salgssjef Anders Hansen.

CV med søknad på engelsk sendes oss senest 15. oktober, via vår globale karriereside. Vi begynner å gå gjennom søknader umiddelbart, og stillingen vil bli besatt så snart den riktige kandidaten er funnet.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15.10.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Anders Hansen
Tittel: Salgssjef
E-post: ahansen@nissan-europe.com

Nissan Nordic Europe er ansvarlig for import av Nissan biler og reservedeler, og markedsføring av merkevaren Nissan i Norden og Baltikum. Organisasjonen har hovedkontor i Espoo, Finland og Norgeskontor i trivelige lokaler i Asker. Totalt jobber det ca. 175 personer i den nordiske organisasjonen, hvorav 19 i Norge.

Nissan er en av verdens største bilprodusenter, og sysselsetter mer enn 16 000 ansatte. I 2019 produserte Nissan-fabrikkene i Storbritannia, Spania og Russland rundt 465 000 biler inkludert prisbelønte crossovers, nyttekjøretøyer og Norges mestselgende elbil, Nissan LEAF.

I jakten på et mål om null utslipp og null dødsulykker på veien er Nissan ledende på sitt felt med sin visjon om Intelligent Mobility. Denne 360 graders tilnærmingen til mobilitetens fremtid er utarbeidet for å lede an Nissans produkt- og teknologiutvikling, og vil forankre kritiske selskapsbeslutninger rundt hvordan biler drives, hvordan biler kjøres og hvordan biler integreres i samfunnet.