Nissan Nordic Europe søker etter en energisk og engasjert kandidat med evne og drivkraft til å levere førsteklasses ytelse og service for hele den nordiske og baltiske regionen. Nissan tilbyr deg en unik mulighet til å være en del av en organisasjon i et spennende og internasjonalt arbeidsmiljø, med verdensomspennende karrieremuligheter.

Vi ønsker oss en motivert person som setter kunden i fokus og som har en lidenskap for salg.

Det overordnede målet for en Aftersales Performance Manager er å maksimere volum og fortjeneste for bildeler og tilbehør gjennom forhandlerbesøk og forhandlers ytelsesstyring.

Dine rolle vil være å fungere som rådgiver for Nissan-forhandlerne i Norge i forhold til Nissans overordnede strategi og mål for servicemarkedssalg. Du skal støtte forhandlerne innen salg, kvalitet og kundetilfredshet gjennom kontinuerlig overvåking av ytelsen mot Nissans høye kvalitetsstandarder. I tillegg støtter du nye produktlanseringer og spesielle kampanjer, samt markedsfører tilleggsprodukter slik som forsikring, servicekontrakter og forlengede garantikontrakter. Du vil rapportere til servicemarkedssjefen i Norge med en funksjonell rapporteringslinje til Aftersales Field Manager på det nordiske hovedkontoret i Espoo/Finland.

Vi søker en kandidat som har

  • Flytende Norsk og engelskkunnskaper
  • Tidligere salgserfaring innenfor servicemarked og ideelt sett fra bilbransjen.
  • Universitet/høyskole utdanning innen økonomi, markedsføring eller liknende. Solid bransjeerfaring kan veie opp for dette.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Sterk evne til å bygge gode relasjoner

Søknad og CV på engelsk sendes oss senest 10. oktober via våre globale karriereside. Vi begynner å gå gjennom søknader umiddelbart, og stillingen vil bli besatt så snart den riktige kandidaten er funnet. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 10.10.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bjørnar Oskasin
Tittel: Servicemarkedssjef
E-post: boskasin@nissan-europe.com

Nissan Nordic Europe er ansvarlig for import av Nissan biler og reservedeler, samt markedsføring av merkevaren Nissan i Norden og Baltikum. Organisasjonen har hovedkontor i Espoo, Finland og Norgeskontor i trivelige lokaler i Asker. Totalt jobber det ca. 175 personer i den nordiske organisasjonen, hvorav 19 i Norge.

Nissan er en av verdens største bilprodusenter, og sysselsetter mer enn 16 000 ansatte. I 2019 produserte Nissan-fabrikkene i Storbritannia, Spania og Russland rundt 465 000 biler inkludert prisbelønte crossovers, nyttekjøretøyer og Norges mestselgende elbil, Nissan LEAF.

I jakten på et mål om null utslipp og null dødsulykker på veien er Nissan ledende på sitt felt med sin visjon om Intelligent Mobility. Denne 360 graders tilnærmingen til mobilitetens fremtid er utarbeidet for å lede ann Nissans produkt- og teknologiutvikling, og vil forankre kritiske selskapsbeslutninger rundt hvordan biler drives, hvordan biler kjøres og hvordan biler integreres i samfunnet.