Vi ønsker deg som har evne til å begeistre, samt skape entusiasme og gode relasjoner til så vel medarbeidere som kunder. Du bør ha ledererfaring med fokus på personal og økonomi, men bør også trigges av å levere høy service til våre kunder på salg og servicemarked. 

Vi er forhandler av merkene Ford, Suzuki og Isuzu og opplever suksess med nye attraktive modeller som Ford Mustang Mach-E, Ford Explorer, Ford Kuga PHEV, Suzuki Across 4X4 PHEV og ikke minst Norges beste varebilprogram med Norges mest solgte Pick-Up Ford Ranger og Isuzu D-Max. Vi har også et stort fokus på salg av brukte biler og å levere ettermarkedstjenester av høy kvalitet.

Vi er i en bransje i rivende utvikling og vi søker deg som ønsker kontinuerlig forbedring og som kan se utviklingspotensialet hos dine medarbeidere.

Vår nye leder vil, foruten den daglige ledelse, delta i salg av nye og brukte biler, samt videreutvikle selskapets forretningsområder.

Du bør være samarbeidsorientert og inkluderende. Vi ønsker en "teambuilder" med handlekraft og stor arbeidskapasitet.

Høyere utdannelse og erfaring innen økonomi, logistikk eller kapitalvaresalg er ønskelig. I tillegg bør du ha evne til å tenke analytisk og strategisk i en bransje som stadig er i endring.

Vi tilbyr en krevende og utfordrende stilling med gode personlige utviklingsmuligheter, gode forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Du får mulighet til å jobbe med et av bransjens største merkevarer sammen med engasjerte og dyktige kollegaer i en solid organisasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 17.10.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Øyvind Sulland
Tittel: Daglig leder Sulland
Telefon: 911 38 219

Vi forhandler og er merkeverksted for Ford, Suzuki og Isuzu. Vårt bilhus ligger i Hunndalen og vi er i gang med oppussing og oppgradering av lokalene til moderne standard. Vi er en del av Sulland Gruppen som er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 200 forskjellige bilmodeller fra 12 forskjellige bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå over 1000 medarbeidere i 35 bilhus fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord.
Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland. Vår visjon er å bli den mest kundeorienterte bilforhandleren. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted.