To av bransjens sterkeste eiere skal etablere en av Europas mest fremtidsrettede og moderne Volvo-forhandlere i Stor Oslo og tilbyr nå bransjens mest spennende lederstilling.

Autostrada AS og Kverneland Bil AS, to av Norges ledende bilforhandlerkjeder, skal i samarbeid med importøren Volvo Car Norway AS etablere en ny Volvo-forhandler med flere avdelinger i Oslo-regionen med oppstart 1. juli 2022. Selskapet heter Volvo Car Stor-Oslo og er eid av Autostrada og Kverneland.

Den nye Volvo Forhandleren skal være et flaggskip i Volvo Cars’ europeiske forhandlernettverk, og gi kunder og medarbeidere en ny og unik Volvo opplevelse.   

Det er planlagt å etablere et nytt hovedforhandleranlegg for Oslo-regionen, pop-ups og studioløsninger i Oslo sentrum, servicesatellitter og mindre avdelinger lokalisert der kundene bor

Som en del av Volvo Cars kommersielle transformasjon vil selskapet modernisere og oppgradere måten kunden kjøper, abonnerer og foretar service på bilene sine. Når vi møter kundene, skal vi sørge for at de får en transparent opplevelse, og at de kjenner seg ivaretatt. Vi vil bruke helt nye digitale løsninger som gjør det mulig å gi kundene denne opplevelsen selv når vi møter dem digitalt.

Den nye forhandleren vil overta Bilias eksisterende avdelinger på Økern, Fornebu og Lillestrøm med avdelingens tilhørende medarbeidere. Disse anleggene og de svært kompetente medarbeiderne som jobber der i dag har levert bransjens beste kundeopplevelser innen salg, service og ettermarked. Dette har skapt de beste forutsetningene for at kunden skal komme igjen og igjen. Vi trenger en leder som tør å ta stafettpinnen og våger å ta steget for å ta kundetilfredsheten til nye høyder.

Er du klar?

Har du erfaring som toppleder med solid tyngde fra bilbransjen? Har du stor tro på Volvo? Ønsker du å være med på å implementere nye digitale kundereiser som blir morgendagens standarder? Vil du lede et selskap med god støtte fra importør og eiere?

Da må du ta kontakt med oss og/eller sende oss en søknad.

Vi ønsker en leder:

 • Som har en sterk motivasjon og vilje til å utvikle nye forretningsmodeller for å sikre et bærekraftig forhandlernettverk.
 • Med en markedsorientert tilnærming og som evner å balansere det visjonære og det operasjonelle.
 • Med fokus på bunnlinjen, som identifiserer potensielle risikoer og som overvåker finansielle konsekvenser av egen aktivitet.
 • Som gir teamet en klar opplevelse av retning, og som inspirerer og koordinerer andre og holder dem fokusert på målene.
 • Som har levert svært gode resultater med høy kunde- og medarbeidertilfredshet.
 • Som kommuniserer på en klar, presis, effektiv, strukturert og overbevisende måte.
 • Med høy gjennomføringskraft og som etterlever organisasjonens strategi og planer med engasjement, utholdenhet og som oppnår gode resultater.
 • Som samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon.
 • Med høyere utdannelse innenfor økonomi, ledelse og markedsføring.
 • Som forstår at trygge medarbeidere skaper de beste forutsetningene for endring, utvikling og suksess.
 • Med godt humør og som skaper en stabil og bekreftende atmosfære, støtter, oppmuntrer teamet og heier på gode prestasjoner.

Vi er opptatt av at du er:

Ærlig, tydelig, samvittighetsfull, strukturert, arbeidsom, en god lytter, empatisk og etterrettelig.

Hva kan vi tilby deg?

 • En spennende stilling i et selskap med eiere som leder utviklingen i bilbransjen.
 • Eiere med ledende kunnskap og erfaring med digitalisering av salgsprosessen.
 • Markedets mest kompetente medarbeidere innenfor salg, service og ettermarked med lang erfaring med Volvo.
 • Konkurransedyktig, resultatbasert lønn med gode forsikrings- og pensjonsordninger.
 • Bransjens mest spennende selskap med fremtidens distribusjon på plass.

Den nye lederen vil sammen med CFO og HR ansvarlig, som vi også er på jakt etter, få to eiere og en importør som har både vilje, evne og ressurser til å realisere målsettingene og som ønsker å satse med fremtiden for øyet.

 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: holth@linkint.no
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Helge Holth
Tittel: Rekrutterer/rådgiver 
  Link International Norge AS
Telefon: 911 58 265
E-post: holth@linkint.no

Volvo Car Stor-Oslo er en ny Volvo forhandler med oppstart 1. juli 2022. Selskapet vil ha flere avdelinger og hovedkontor i Stor Oslo med komplett tilbud av nybil, bruktbil, service og andre tjenester. I første omgang vil selskapet overta Bilias eksisterende avdelinger på Økern, Fornebu og Lillestrøm med avdelingens tilhørende medarbeidere – ca 150-180 personer. Selskapet er eid av Autostrada og Kverneland Bil.

Autostrada ble etablert i 1995 og består av et motivert team på ca 150 personer som alle ønsker å gi den beste kundeopplevelsen som gjør at du kommer igjen og igjen. Vi lever for og med kundene våre, i alle våre butikker i Telemark og Agder. Autostrada er stolt forhandler av Volvo, Jaguar og Land Rover, Porsche, Mercedes – Benz, Peugeot, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep.

Selskapet vil i 2021 omsette for 1,5 MRD med godt over 3 000 biler rullende ut av butikkene.

Kverneland Bil har eksistert helt siden 1921, og har en lang og tradisjonsrik historie. Vi har 260 engasjerte medarbeidere og er en av landets ledende aktører innen salg av Ford, Volvo, Polestar, Mazda, Jaguar, Land Rover, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, og MG. Vi holder til i Bergen, Haugesund, Stavanger, Sandnes, Bryne og Oslo.  Selskapet vil i 2021 omsette for 2,5 mrd. kroner og opp mot 7000 nye og brukte biler.