Rebil er et nytt bruktbilkonsept, hvor kundene får sin nye bruktbil levert hjem med noen få klikk på nett. Etter en pangstart med en lansering som gikk over alle forventninger i sommer, søker vi nå en Innkjøpsansvarlig for å ta ansvar for innkjøp av bilene.

I sommer lanserte Rebil med sitt nye bruktbilkonsept hvor kundene kan kjøpe sin nye bruktbil på nett og få den levert hjem gratis innen 24 timer. Med ambisjonen om å bli Norges foretrukne destinasjon for bruktbil, skaper vi den enkleste og mest transparente måten å kjøpe bruktbil på.

Kunden får:

 • Gratis levering: Bilen levert hjem helt gratis innen 24 timer
 • Åpent kjøp: 14 dager åpent kjøp og alle pengene tilbake hvis de ombestemmer seg
 • Ingen overraskelser: Grundig tilstandssjekk, komplett service og minimum 6 mnd garanti

Bilene som kjøpes inn blir nøye inspisert og istandsatt, hvor vi til-og-med viser evt. gjenværende bruksmerker til kunden for fullstendig åpenhet.

Bak Rebil står Askeladden & Co. Askeladden starter og skalerer selskaper, og står bak selskaper som legeklinikken Dr. Dropin, massasjekjeden Squeeze, tannlegeklinikken Blid, pizzakjeden Digg og mange flere.

Om stillingen

For å fortsette utviklingen av selskapet søker vi en driftig og engasjert Innkjøpsansvarlig for å ta hovedansvaret for innkjøp av bilene. Ansvaret vil innledningsvis handle om å kjøpe inn bruktbiler fra ulike kanaler, i tråd med planen om å vokse raskt fremover. Som en tidlig ansatt i selskapet får man en viktig rolle, og ansvarsområdene vil tilpasses etter ønske og kompetanse.

Rollen krever at man kan vurdere salgsprisen til en bruktbil, og kostnadene ved å istandsette bilen for salg. Et viktig ansvar for Innkjøpsansvarlig på sikt blir å bidra til å utvikle innkjøpsstrategien -og prosessen, som omfatter utvikling av innkjøpskanalene, automatisere verdivurderingen og effektivisere prosessen for å få en bil inn.

Vi søker en person som har stor lyst til å bli med på et eventyr i Rebil, som har ambisjoner om å vokse raskt og utfordre en veldig tradisjonell bransje.

Ansvarsområdet er som følger:

 • Innkjøp av bruktbiler
 • Utvikling av strategi og prosesser for innkjøp
 • Annet bilfaglig som håndtering av leverandører og samarbeidspartnere

Det er en fordel om du:

 • Har erfaring med og/eller interesse for innkjøp av bruktbiler
 • Kan vurdere salgsprisen og reparasjonskostnader for en bruktbil
 • Ønske om å være med i et raskt voksende selskap
 • Ingen krav til bakgrunn, hvor kompetanse eller evne til å lære innkjøpsfaget er det viktigste

Vi kan tilby:

 • Gode lønnsbetingelser
 • Gode muligheter for å utvikle deg, inkludert mer ansvar og nye spennende arbeidsoppgaver
 • Et fantastisk arbeidsmiljø med dyktige kollegaer og mye engasjement
 • En arbeidsplass som våger å tenke nytt
 • Muligheten til å jobbe i en start-up, men med fordelene av et større, profesjonelt apparat i ryggen
 • Hyppige sosiale arrangementer og masse moro å være en del av
 • Over 50 andre kollegaer som er på lignende reiser i andre bransjer; som du kan lære av, bli inspirert av og sparre med

Ta kontakt med Kristian på telefon eller epost hvis du har noen spørsmål.

Om arbeidstakeren

Rebil tilbyr den enkleste og mest transparente måten å kjøpe bruktbil på. Med få klikk kan kundene få sin nye bruktbil levert hjem gratis, og være helt trygg på at det er riktig bil med 14 dager åpent kjøp og garanti på alle biler.

Bak den nye brukbilsatsningen står Askeladden & Co. Askeladden & Co skaper eventyr og er i stadig vekst!

Vi har transformert frisørbransjen med Cutters, legebransjen med Dr.Dropin, underholdningsbransjen med Paint’n Sip, og er godt på vei med massasje-, tannlege-, velvære- og begravelsesbransjen med Squeeze, Blid, Olio og Verd Begravelse, i tillegg til Digg pizza, Food Society, Petrus veterinær, Vater håndverker, Randi regnskap, Kopp og Munnfull.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Kristian Melchior
Tittel: Daglig leder
Telefon: 971 22 676

I sommer lanserte Rebil med sitt nye bruktbilkonsept hvor kundene kan kjøpe sin nye bruktbil på nett og få den levert hjem gratis innen 24 timer. Med ambisjonen om å bli Norges foretrukne destinasjon for bruktbil, skaper vi den enkleste og mest transparente måten å kjøpe bruktbil på. Kunden får:

--> Gratis levering: Bilen levert hjem helt gratis innen 24 timer
--> Åpent kjøp: 14 dager åpent kjøp og alle pengene tilbake hvis de ombestemmer seg
--> Ingen overraskelser: Grundig tilstandssjekk, komplett service og minimum 6 mnd garanti

Bilene som kjøpes inn blir nøye inspisert og istandsatt, hvor vi til-og-med viser evt. gjenværende bruksmerker til kunden for fullstendig åpenhet.

Bak Rebil står Askeladden & Co. Askeladden starter og skalerer selskaper, og står bak selskaper som legeklinikken Dr. Dropin, massasjekjeden Squeeze, tannlegeklinikken Blid, pizzakjeden Digg og mange flere.