Vi på Møller Bil Tønsberg elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien hos Møller Bil Tønsberg!

Vi er et team med høye ambisjoner og setter trivsel like høyt som høye mål og forventinger. Som mekaniker hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 72 personer der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. 

Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Utføre service og vedlikehold
 • Gjøre diagnose og feilsøking
 • Utføre garantiarbeid ihht fabrikkens krav
 • Utgjøre en viktig del av et fantastisk mekaniker-team som spiller hverandre gode

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

 • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring, gjerne som høyvolttekniker (ikke et krav)
 • Setter kvalitet i fokus og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
 • Lagspiller som bidrar til teamets utvikling, men som også jobber godt selvstendig
 • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
 • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig
 • Gjerne være godkjent PKK-kontrollør, men det er ikke et krav

Hva vi kan tilby: Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i et veldig godt arbeidsmiljø i Vestfolds største by. Vi har selvsagt tipp topp systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vil du vite mer om stillingen? Ta en telefon til Tommy Arnesen, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 30.11.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Tommy Arnesen
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 976 90 236

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Tønsberg er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vestfold AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi, Skoda og Volkswagen personbiler og Nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, mekanisk verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 72 dyktige medarbeidere og forventer en omsetning på ca 700 millioner kroner i 2021. Møller Bil Tønsberg holder til i Kjærlighetsstien 28, 3112 Tønsberg.