Vårt bruktbil- og inkassoteam søker en Remarketing Specialist til å styrke teamet innen salg og remarketing av brukte biler. Dette er et område i sterk vekst og som har fokus i hele organisasjonen opp til øverste nivå. 

Volkswagen Møller Bilfinans er et av Norges største bilfinansieringsselskap, med både salgspantlån og leasing til privat- næring-, og offentlig sektor. Vi er eid av Nordens ledende bilkonsern, Møller Mobility Group, og Volkswagen Financial Services, og holder til i flotte lokaler på Frysja i Oslo. Vår visjon er å muliggjøre mobilitet på enklest mulig måte for våre kunder, og være landets beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Om teamet og rollen:
Team Bruktbil & Inkasso håndterer salg av biler på misligholdte kontrakter, tidligtermineringer og firmabiler og følger opp kontrakter sendt til våre inkassoleverandører. Vi administrerer salg av ca. 500 biler årlig og er nå i ferd med bygge opp teamet til å håndtere salg av biler etter endt leasing gjennom våre salgskanaler.

Teamet består i dag av tre personer som jobber med remarketing og inkassorelaterte arbeidsoppgaver. Vi søker nå etter en kollega som vil spesialisere seg på salg av brukte leasingbiler og videreutvikling av arbeidsprosesser knyttet til dette.

Som Remarketing Specialist vil du jobbe med utstrakt kommunikasjon mot våre forhandlere og salgskanaler. Du vil også være med å forme nye måter å selge brukte biler, salgsoppfølging og rapportering av salgsresultater. Du vil også bistå i prosessen med innfordring, som blant annet innebærer oversendelse av kontrakter til inkasso og dialog med inkassoleverandør.

Hvem vi ser etter

Vi ser etter deg med fullført utdannelse, og som har arbeidserfaring innen leasing, finansiering eller mobilitet. Du må være en løsningsorientert person som er endringsvillig og trives med nyetablerte prosesser. Du er også komfortabel med å presentere resultater og caser i interne møter da remarketing er en del av et tverrfaglig samarbeid i organisasjonen.

Eksempler på arbeidsoppgaver

 • Administrere og utvikle vår prosess for salg av biler
 • Kunde- og leverandørdialog i forbindelse med takst/klagebehandling på brukte biler
 • Tapsavsetninger og tapsføre kontrakter på lån, leasing og utestående fakturaer
 • Håndtering og oppfølging av kondemnasjonsoppgjør og forsikringsskader.
 • Bistå med inkassorelaterte arbeidsoppgaver og henvendelser fra kunder- og inkassoleverandører
 • Kontinuerlig arbeid med prosessforbedringer

 Ønskede kvalifikasjoner

 • Minimum bachelorgrad innen f.eks. økonomi, forretningsjus eller forretningsstrategi
 • 3-5 års erfaring, gjerne innenfor leasing, finansiering og/eller mobilitet
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • God forståelse for bruk av digitale verktøy herunder MS Office (Outlook, Excel, Powerpoint) og kjennskap til porteføljesystemer

Personlige egenskaper for å trives i stillingen

 • Selvstendig og nøyaktig
 • Løsningsorientert
 • Øye for prosessforbedringer og effektivisering
 • Forhandlingssikker og evne til å se helhetlig

Hva vi kan tilby

 • Utviklingsmuligheter i et av Norges største bilfinansieringsselskap, eiet av Volkswagen AG og Nordens største bilkonsern – Møller Mobility Group
 • Muligheten for å lære av noen av landets dyktigste fagpersoner
 • Muligheten til være med å forme et nytt forretningsområde
 • En organisasjon hvor det er lov å spørre, spennende å jobbe og et godt arbeidsmiljø
 • En arbeidsgiver som de siste årene har notert topp-plasseringer i kåringen over Great Place to Work
 • Konkurransedyktige betingelser, bonusordning og firmahytter

Vi vet at mangfold og ulike personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av vår familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Les mer om bruktbilsatsingen til Volkswagen Møller Bilfinans i Norge, på BilNytt.no.

Har du spørsmål vedrørende stillingen kan du ta kontakt med Teamleader Used Car Sales & Collection - se kontaktinfo. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 28.11.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Robin Åsheim
Tittel: Teamleder Used Car Sales & Collection
Telefon: 932 53 724
E-post: robin.tveiten.asheim@vwfs.no

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Volkswagen Møller Bilfinans AS (VWMBF) har i dag ca 80 medarbeidere og eies 51 prosent av Volkswagen Financial Services og 49 prosent av Møller Mobility Group. VWMBF har et stort produkt- og tjenestespekter innenfor lån, leasing, biladministrasjon og forsikring som først og fremst tilbys alle Volkswagen-, Audi-, Skoda- og Seatkunder i Norge. Den totale porteføljen vi administrerer er på ca. 37 000 leasing- og ca. 43 000 lånekontrakter, til sammen over 20 milliarder NOK. VWMBF er sertifisert av Great Place to work som en god arbeidsplass.