NDS Group er i stor endring og vekst, og med fokus på digitalisering som plattform skal vi være den fortrukne samarbeidsparten for våre kunder. Om du vill være med på en spennende reise i et selskap som satser for fremtiden med spenstige ekspansjons mål så er NDS Group riktig for deg.

Som Kategoriansvarlig vil du være ansvarlig for å administrere og utvikle produktporteføljen til verkstedutstyr, kjemi og diagnose. Dette innebærer et overordnet ansvar for budsjett, prognoser, resultater og indentifisering av nye produkter/kategorier (omsetning, brutto fortjeneste, KPI).

Vår nye Kategoriansvarlig forstår og overvåker markedsdynamikk og bidrar til å utarbeide kategoristrategier for å møte kommersielle mål og drive kategoriutvikling. Du vil være med å definere og implementere det nødvendige produktsortimentet, dekning og prisstrategi, samtidig som du driver kontinuerlig vurdering av dagens sortiment / produktportefølje og deltar i sourcing arbeid for nye leverandører til NDS Group.  

Du vil samarbeide med flere interne avdelinger, særlig opplæring og koordinering med salgs-, kundeservice- og innkjøps avdelingen for egne produktkategorier. Du vil også samarbeide tett med eksterne leverandører, og forsikre oppdatert leverandørinformasjon i SAP og katalog, samt at du sikrer nødvendig produktdokumentasjon og materialer.

Workshop Demands kategorien inkluderer blant annet verktøy, bilpleie, kjemikalier, diganose og verkstedsinnredning.

Kvalifikasjoner:

 • God teknisk og kommersiell forståelse
 • Erfaring som kategorisjef eller produktsjef er en stor fordel
 • Ekspertise innen distribusjon/engros av tekniske produkter/deler
 • Erfaring med kampanje arbeid
 • Erfaring innenfor bilbransjen er et pluss
 • Utmerket kunnskap om MS-Office (spesielt Excel), SAP betraktes som en fordel
 • Behersker engelsk som arbeidsspråk på et høyere nivå
 • Sterk evne til å jobbe uavhengig så vel som en lagspiller

Ønsket utdanning:

 • Høyre relevant utdanning på bachelor- eller masternivå, alternativt ingeniør mekaniske fag, teknisk fagskole eller tilsvarende. Relevant erfaring kan kompensere formell utdanning.

Vi tilbyr:

 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Et hyggelig profesjonelt arbeidsmiljø

Dersom stillingen er av interesse anbefaler vi deg å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Søk på stillingen:
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 08.02.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Erik Pettersson
Tittel: COO
E-post: erik.pettersson@nds-group.no

NDS Group AS (tidligere Hellanor AS) er en av Norges ledende leverandører innen lys, bildeler, biltilbehør og verkstedutstyr med ett vareutvalg på over 550 000 artikler. NDS Group markedsfører verkstedkonseptene AutoMester og Bosch Car Service som forvaltes gjennom ett landsdekkende serviceapparat med 20 avdelinger og 6 partnere. NDS Group har hovedkontor på Skytta rett utenfor Oslo. For mer informasjon se www.nds-group.no 

NDS Group har totalt 220 ansatte og en omsetning på 620 MNOK, og er heleid av AURELIUS. AURELIUS er et av de ledende europeiske investeringsselskapene med kontorer i München, London, Stockholm og Madrid. AURELIUS kjøper selskaper med utviklingspotensial og har et langsiktig strategisk fokus for selskapene, for fullt å kunne utvikle sitt potensial. Mer informasjon finner du på www.aureliusinvest.de