Høsten 2022 utvider NAF Senter Alta med verkstedvirksomhet i tillegg til test og kontroll. Senteret flytter inn i nye topp moderniserte, lyse og trivelig lokaler, med nytt utstyr og verktøy. Vi søker en Senterleder til å lede det nye senteret sammen med dyktige kollegaer og fornøyde kunder.

Hva skal du gjøre?
Som senterleder er du ansvarlig for drift av senteret med fullt resultat- og personalansvar. Nødvendige tiltak for å drive senteret økonomisk, personalmessig og teknisk forsvarlig er det du som ivaretar. Som operativ leder vil du også delta i noe produktivt arbeid (eks. EU-kontroller), og ikke minst ha en tett kundedialog. Troverdig teknisk rådgivning blir en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid.

Er dette deg?
Selvsagt har du relevant ledererfaring og god bilteknisk forståelse. Du synes det er spennende å skape gode resultater gjennom dine medarbeidere, som utfører biltekniske kontroller og reparasjoner. Du får mye kundekontakt, derfor har du god fremstillingsevne og evner å lytte. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra.

Hva med oss?
Våre verdier nyskapende, hjelpsom og ansvarlig kjennetegner NAF, og det må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og hjelper hverandre til og lykkes.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 03.06.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Øyvind Opheim
Tittel: Regionleder
Telefon: 924 60 357

Norges Automobil-Forbund - NAF har over 450 motiverte medarbeidere og et stort antall frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken. NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter for over 1 milliard kroner.

NAF Sentrene er Norges eneste egeneide landsdekkende bilverkstedkjede, og er spredt på over 49 lokasjoner med 280 ansatte. Her utfører vi EU-kontroller, NAF Tester og reparasjoner. Selskapet har hatt en vekstrate på 20% de siste to årene, og en omsetning på 430 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.