Vi søker deg som er engasjert, gjerne fra bilbransjen, og som liker direkte kontakt med kunden.

Hva skal du gjøre?
Som bilteknisk konsulent kontrollerer og tester du bil (NAF test og EU kontroll). Som bilmekaniker skal du jobbe på vårt verksted og reparerer feil og mangler etter test og kontroll. Du utfører service for våre kunder og medlemmer og troverdig teknisk rådgivning blir en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid på NAF Sentrene.

Er dette deg?
Selvsagt har du relevant fagbrev og god bilteknisk forståelse. Har du kompetanse som tilfredsstiller kravene til teknisk leder er det en fordel. Du synes det er spennende å jobbe med alle bilmerker og ønsker å oppnå en bred faglig kompetanse. Du får mye kundekontakt derfor har du god fremstillingsevne og evner å lytte. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra.

Hva med oss?
Våre verdier nyskapendehjelpsom og ansvarlig kjennetegner NAF, og det må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og hjelper hverandre til og lykkes.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 16.06.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Eirik Gulstad Jensen
Tittel: Leder NAF senter Tromsø
Telefon: 472 48 294
   
Kontakt: Øyvind Opheim
Tittel: Regionleder
Telefon: 924 60 357

Norges Automobil-Forbund - NAF har over 450 motiverte medarbeidere og et stort antall frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken. NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter for over 1 milliard kroner.

NAF Sentrene er Norges eneste egeneide landsdekkende bilverkstedkjede, og er spredt på over 49 lokasjoner med 280 ansatte. Her utfører vi EU-kontroller, NAF Tester, servicer og reparasjoner. Selskapet har hatt en vekstrate på 20% de siste to årene, og en omsetning på 430 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.