Carstore i Norge ble etablert høsten 2021 med lokasjon i Stavanger. Carstore skal håndtere satsningen på bruktbiler, innbytte og det vi kaller oppkjøperbiler. Vi blir en komplett løsning for mottak av bruktbiler fra alle 12 Bavaria avdelinger i Norge, 3 Porsche Center og øvrige forhandlere og partnere. Løsningen blir komplettert med en egen auksjonsløsning for profesjonelle oppkjøpere, og vi sikter på å bli den foretrukne partneren for salg av bruktbil i Norge.

Vi har store planer for å videreutvikle vår posisjon i bruktbilmarkedet,  og skal ekspandere til flere lokasjoner i Norge innen kort tid. Vi åpner snart forhandler i Kristiansand og deretter står Østlandet for tur.

Vi ser derfor etter en ambisiøs Country Manager som kan styrke vårt team og være med å bygge opp og utvikle vår spennende satsning med Carstore i Norge for Hedin Automotive.

Stillingen som Country Manager er tiltenkt å jobbe ut i fra vår forhandler som skal etableres i Lillestrøm.

Som Country Manager for Carstore vil du ha totalansvar for mål og økonomiske resultater.

Dine viktigste prioriteringer vil innebære;

  • Du er en trygg og inspirerende leder som er god på å vise retning, skape begeistring og sikre resultat.
  • Du er en ener til å samarbeide og bidrar til å utvikle den gode relasjonen vi har til interne og eksterne samarbeidspartnere.
  • Du skaper suksess gjennom å utvikle organisasjonen og fokusere på kontinuerlige forbedringer.
  • Din evne til å tenke nytt gjør deg til en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.
  • Du er ansvarlig for utarbeidelse av salgs- og markedsplaner og for gjennomføringen av salgsfremmende aktiviteter.

Aktuelle kandidater har et sterkt ønske om å lykkes og motiveres av nyskapning som bidrar til unike kundeopplevelser. Du har stort pågangsmot, arbeidskapasitet og gjennomføringsevne.

Du har relevant utdanning og solid erfaring. Et godt nettverk og kjennskap til markedet er en fordel. Aktuelle kandidater kjenner seg igjen i våre verdier; ydmykhet, respekt og ærlighet.

Som leder for Carstore vil du inngå i et nettverk med dyktige støttespillere og samarbeidspartnere i Carstore- organisasjonen i Sverige samt søsterselskapene i Hedin Automotive.

Du vil få en variert hverdag med interessante og utfordrende oppgaver. Vi tilbyr gode betingelser og personalordninger. Stillingen rapporterer til VD for Carstore-gruppen som er lokalisert Hedin Mobility Group med kontor i Gøteborg.  

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Peter Lampret
Tittel: VD Carstore
Telefon: 0046 31-790 01 75
E-post: peter.lampret@carstore.se

Carstore er Hedin Automotive sin bruktbilsatsning i Norge. Carstore representerer alle bilmerker og vil med en komplett løsning for kjøp og salg til privat - og bedriftsmarkedet ta bruktbilsalg til neste nivå. Løsningen vil også inneholde en egen auksjonskanal med modell fra vårt søsterselskap i Sverige. Hedin Automotive og Carstore er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 6 200 ansatte representerer flere enn 35 bilmerker fra 209 forhandlere i syv land.