Som Key Account Manager (KAM) vil du være forretningsansvarlig for en del større forhandlere i bilbransjen.

Din profil

Vi søker deg som har erfaring fra bilbransjen og/eller forsikringsbransjen innen storkundesalg. I løpet av salgskarrieren din har du initiert, utviklet og drevet store kunde- og partnersamarbeid, som har utviklet forretningen og relasjonen.

Du har en veldig strukturert, resultatorientert og proaktiv arbeidsmåte. Du er analytisk og forstår hva som skal prioriteres i hverdagen, og du kan finne svar og løse komplekse problemer på egen hånd når det er nødvendig. Du har kontroll på tall og økonomi, og kan belyse både økonomiske og langsiktige verdier. Da kundene dine befinner seg på flere steder i landet, har du ingen problemer med å kjøre lengre avstander med bil.

Hvem er du?

  • Du trigges av salgsmuligheter og stort kundeansvar.
  • Du tar tydelig eierskap til arbeidsoppgavene dine, jobber målbevisst og strukturert og kommuniserer tydelig.
  • Du trenger ingen leder som styrer deg i hverdagen, og du drives mer av klare mål enn av en konkret arbeidsbeskrivelse.
  • Du er en lagspiller som liker å samarbeide med kunder, partnere og kolleger i prosjekter.

Hvilket ansvar får du som KAM? 

Som kundeansvarlig vil du få et selvstendig ansvar for å utvikle, implementere og forvalte Fragus Groups’ produkter og tjenester i eksisterende kundeporteføljer. I tillegg vil du drive salgsprosesser for å sikre nye oppdrag og vekst. Du vil jobbe tett med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere, og får på den måten opparbeidet og utviklet din faglige tyngde.

Viktigste arbeidsoppgaver

  • Aktivt søke nye forretningsmuligheter, samt jobbe med salg og volumvekst i samtlige salgskanaler.
  • Utarbeide forretningsplaner og ha ansvar for å jobbe mot tydelige salgs- og vekstmål.
  • Bygge sterke, langsiktige og lønnsomme relasjoner med partnere.
  • Opprettholde en svært god innsikt i felles forretninger samt utvikle kunnskap og forståelse for kundenes virksomhet, behov og mål.

Tenker du at dette er en drømmejobb for deg, send CV og søknad til Sigrid Søgård, daglig leder Norge.

Utvelging og intervjuer skjer fortløpende. Dersom denne stillingen høres interessant for deg, ønsker vi å motta søknaden din senest 1 juli.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: sigrid.sogard@fragus.com
Frist: 01.07.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Sigrid Søgård
Tittel: Daglig leder, Norge
E-post: sigrid.sogard@fragus.com

Fragus Group ble etablert i 1999 og har lenge vært en ledende aktør innen bilgarantier i Norden. I dag er vi mye mer enn garantier. Vi har en sterk vekst og utvikler stadig tilbudet vårt til nye markeder. Vi er etablert i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Fragus har en svært solid økonomi og i overkant av 3 000 partnere/forhandlere i bilbransjen. Siden oktober 2021 er også det norske selskapet Billink AS en del av Fragus Group, og i Norge deler vi lokaler på Skedsmokorset. 

Vi kan tilby deg gode kolleger i et arbeidsmiljø kjennetegnet av kompetanse, trivsel og samspill. Du får også konkurransedyktige betingelser og mulighet for faglig og personlig vekst.