Vi i Møller Bil Gjøvik søker deg som har lyst til å utvikle deg innenfor yrket som bilselger. Du er ivrig etter å lære deg nye ting og motiveres av å jobbe sammen med dyktige medarbeidere, i en variert og til dels travel hverdag. Vårt salgsteam har god erfaring med personer som er nye i faget og har de siste årene lært opp flere kolleger som har blitt svært kompetente selgere som både trives og lykkes i sine roller. Skoda skal fremover lansere en rekke nye elektriske modeller - og vi søker en person som motiveres av å være med på denne utviklingen.

Vi tror du er en kremmer, har salgserfaring og har fullført videregående skole. Hvis du også kan vise til et engasjement i organisasjonslivet eller innenfor en idrettsgren som krever målrettet egeninnsats og utholdenhet, vil dette selvfølgelig telle positivt. Du er selvstendig, flink til å samarbeide med andre og du ønsker at arbeidsgiver stiller krav til måloppnåelse og kompetanseutvikling.

Av arbeidsoppgaver får du prøvde deg på blant annet:

  • Ha ansvar for eget salgsmål, som innebærer salg av bil, tilbehør, serviceavtaler, finansiering og forsikring
  • Identifisere og følge opp nye kunder og oppfølging/utvikling av eksisterende kundeportefølje
  • Logistikkansvar; hjelpe selgerne med å motta nye biler, planlegge og følge opp intern klargjøring, gjøre avtaler med kunder osv
  • Bli ekspert og kunderådgiver på SKODA Connect, app-styring på mobil osv.
  • Bli så god på produktkunnskap at du kan overlevere nye biler til kunder
  • Planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter i samarbeid med selgerleder
  • Bidra i avdelingens administrative oppgaver (prisplakater, brosjyrer, logistikk etc)
  • Være en aktiv bidragsyter til et godt og sunt arbeidsmiljø

Ønsker du å gjøre en karriere innenfor bilbransjen og ser denne muligheten til å tilegne deg unik kompetanse innenfor salg? Da kan vi tilby et inkluderende og åpent arbeidsmiljø som dyrker egenart og ulikheter hos en av Norges mest attraktive arbeidsgivere, og markedstilpassede og konkurransedyktige ansettelsesvilkår. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg:)

For nærmere opplysninger om stillingen, se kontaktinformasjon.
Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 01.08.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Ronnie S. Nereng
Tittel: Selgerleder
Telefon: 93 88 85 90

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Gjøvik er en del av Møller Bil Innlandet AS som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Gjøvik er forhandler for Audi, Volkswagen Personbil, Volkswagen Nyttekjøretøy og Skoda. I tillegg til salg av nye og brukte biler, består virksomheten av autorisert verksted og dele- og tilbehørsalg. Bedriften har 50 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 500 millioner kroner i 2022. Møller Bil Gjøvik har en sentral beliggenhet i Ringvegen 10, 2815 Gjøvik.