Bilbransjen er i en voldsom utvikling og vi mobiliserer for fremtiden. Vi søker en resultatorientert og operativ leder med evne til å begeistre samt skape entusiasme og gode relasjoner til så vel ansatte som kunder. Vi søker deg som ønsker kontinuerlig forbedring og som trigges av å levere høy service til kunder på salg og servicemarked.

Som leder ønsker vi at du skal være med å skape en arbeidsplass med engasjerte kollegaer som jobber for et felles mål om å gjøre arbeidsplassen og arbeidshverdagen best mulig.

Vår nye leder vil, foruten den daglige ledelse, delta i salg av nye og brukte biler, samt videreutvikle selskapets forretningsområder.

Du bør være samarbeidsorientert og inkluderende. Vi ønsker en "teambuilder" med handlekraft og stor arbeidskapasitet. Høyere utdannelse og erfaring innen økonomi, logistikk eller kapitalvaresalg er ønskelig. I tillegg bør du ha evne til å tenke analytisk og strategisk i en bransje som stadig er i endring.

Vi tilbyr en krevende og utfordrende stilling med gode personlige utviklingsmuligheter, gode forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser. Du får mulighet til å jobbe med en av bransjens største merkevarer sammen med engasjerte og dyktige kollegaer i en solid organisasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 07.07.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Tom Cato Vangen
Tittel: Merkesjef
Telefon: 934 80 630

Sulland Indre Østfold er Toyota-forhandler i Mysen og Askim. Vi er en del av Sulland Gruppen som er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 200 forskjellige bilmodeller fra 12 bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå over 1100 medarbeidere hos 37 bilforhandlere fra Fredrikstad i sør til Alta i nord.
Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland. Vår visjon er å bli den mest kundeorienterte bilforhandleren. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted.