Vil du starte hjemmefra og være en del av vår uteservice team

Informasjon om stillingen:

Har du teknisk innsikt, stå-på-vilje og er klar for nye utfordringer? Da kan det være nettopp deg vi er ute etter!

AutoMateriell er i sterk vekst og har behov for nye serviceteknikere på det sentrale Østlandet. Vi ønsker i denne omgang en servicetekniker hver i to geografiske områder: Oslo Nordområdet og Oslo Øst/Syd/Østfold. Kandidater som er bosatt andre steder må ved ansettelse være forberedt på å reise inn mot disse områdene.

Arbeidet vil innebære installasjon, feilsøking, reparasjon og vedlikehold av verkstedutstyr ute hos våre kunder, samt kalibrering etter ISO17025 på PKK-utstyr ute hos kunde.

Du vil inngå i et team av serviceteknikere og servicepartnere fordelt over hele landet. Fra dette teamet og hovedkvarteret på Lierstanda vil du få opplæring og daglig støtte i daglige utfordringer.

Kvalifikasjoner:

For å komme raskt inn i arbeidet, og for å kunne bidra til utviklingen av selskapet, så er det fordelaktig om du har erfaring med tilsvarende jobb eller jobber eller har jobbet som mekaniker i enten bil- anleggs- eller landbruksbransjen, men det er ikke noe krav. Vi ser etter deg som har teknisk utdannelse eller tilsvarende kompetanse. Du har gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Erfaring fra service ute hos kunder er en fordel og kunnskaper om elektronikk, hydraulikk og mekanikk er et krav i jobben.

Gode datakunnskaper er en nødvendighet siden PC og telefon er viktige verktøy i arbeidsdagen. Vi ønsker at du har kjennskap til bruk av Excel, Outlook og Word.

Førerkort klasse B en forutsetning. BE er ønskelig.

Dine personlige egenskaper:

Du må være nøyaktig og strukturert, og samtidig ha evne til å være effektiv og følge oppsatte tidsplaner. Stillingen innebærer mye kundekontakt, derfor er det viktig at du er serviceinnstilt, løsningsorientert og forstår kundens behov. Du er en selvgående person som kan ta egne beslutninger, filtrere informasjon og prioriterer riktige oppgaver. Det legges opp til stor andel frihet i hverdagen.

For oss så er det viktig at våre medarbeidere ser helhetsbild

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsvilkår
  • Stilling med svært varierende arbeidsoppgaver i et uformelt og profesjonelt miljø
  • Fullt utstyrt servicebil
  • Mobiltelefon iht. stilling

Føler du at det er vi søker etter? Da vil vi snarest høre fra deg!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Geir Kyrre Thorrud
Tittel: Servicesjef
Telefon: 922 35 584

Søknader behandles fortløpende.

AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling og dekk- og testutstyr. De siste årene har vi dessuten hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

Vi i AutoMateriell er stolte av å ha etablert noen av verdens mest anerkjente merkenavn i det norske markedet, blant annet merker som MAHA, Rotary, Stertil Koni, John Bean og Sicam.

I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av NDS Group AS. Dette var et stort skritt på veien for å styrke NDS Groups' strategi som totalleverandør til norske bilverksteder. Siden mars 2016 er AutoMateriell innfusjonert i NDS Group AS (org.nr. 912 589 749), og er nå NDS Groups' avdeling for verkstedutstyr.