Som biltekniker i Bavaria vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et team av dyktige kollegaer i et åpet og inkluderende arbeidsmiljø. Som biltekniker hos oss består arbeidshverdagen av planlegging og utføring av oppgaver innen diagnose, feilsøking, service og reparasjoner.  Du vil samarbeide med kollegaer for å levere det beste produktet til kunden.

Vi søker deg som er serviceinnstilt og ser verdien av fornøyde kunder. Våre verdier er ydmykhet, respekt og ærlighet - så kjenner du deg igjen i dette kan Bavaria være rette arbeidsplass for deg. 

Aktuelle kandidater har fagbrev som mekaniker for lette kjøretøy, et par års erfaring og førerkort klasse B.

Arbeidssted: Vi holder til i nye, flotte lokaler i Breivollveien 31, Oslo.

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Great Place To Work er et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I oktober 2021 ble vi sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for femte gang på rad. I april mottok vi ytterligere anerkjennelse av vår gode Next Level-kultur med en plassering på listen over Norges beste arbeidsplasser. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten. 

Trykk på Søk-knappen nedenfor, for å melde din interesse. 

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 20.08.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Vegard Andreas Heggen
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 410 43 095
E-post: vegard.heggen@bavaria.no

Hedin Automotive er et heleid datterselskap av svenske Hedin Bil AB. Bavaria, en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI, inngår i selskapet sammen med Hedin Automotive Sveits (BMW og MINI) og Hedin Performance Cars (Porsche i Norge). Hedin Automotive eier også GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW og den danske delespesialisten KOED.

Hedin Automotive omsatte i 2019 for over seks milliarder NOK, solgte 21 500 biler og sysselsetter i dag flere enn 1 050 ansatte.