Vil du starte hjemmefra og være en del av vårt uteservice team? Vil du jobbe mot verdens hyggeligste kunder i bilbransjen?

Informasjon om stillingen:
Har du teknisk innsikt, stå-på-vilje og er klar for nye utfordringer? Da kan det være nettopp deg vi er ute etter!

AutoMateriell er i sterk vekst og har behov for en ny servicetekniker i Drammensområdet. Kandidater som er bosatt andre steder må ved ansettelse være forberedt på å reise inn mot disse områdene.

Arbeidet vil innebære feilsøking/reparasjon og installasjon av tungt verkstedutstyr ute hos våre kunder, samt kalibrering etter ISO17025 på PKK-utstyr.

Du vil inngå i et team av serviceteknikere og servicepartnere fordelt over hele landet. Fra dette teamet og hovedkvarteret på Lierstranda vil du få opplæring og daglig støtte i daglige utfordringer.

Kvalifikasjoner:

For å komme raskt inn i arbeidet og for å kunne bidra til utviklingen av selskapet så er det fordelaktig om du har erfaring med tilsvarende jobb, men det er ikke noe krav. Vi ser etter deg som har teknisk utdannelse eller tilsvarende kompetanse, gjerne fra bilbransjen. Du har gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Erfaring fra service ute hos kunder er en fordel og kunnskaper om elektronikk, hydraulikk og mekanikk er et krav i jobben. Kunnskap om sterkstrøm/svakstrøm er ønskelig.

Gode datakunnskaper er en nødvendighet siden PC og telefon er viktige verktøy i arbeidsdagen. Vi ønsker at du har god kjennskap til Excel, Outlook og Word.

Førerkort BE er en forutsetning, truck og lift er ønskelig.

Dine personlige egenskaper:

Du må være nøyaktig og strukturert, og samtidig ha evne til å være effektiv og følge oppsatte tidsplaner. Stillingen innebærer mye kundekontakt, derfor er det viktig at du er serviceinnstilt, løsningsorientert og forstår kundens behov. Du er en selvgående person som kan ta egne beslutninger, filtrere informasjon og prioriterer riktige oppgaver.

For oss så er det viktig at våre medarbeidere ser helhetsbildet.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsvilkår
  • Stilling med svært varierende arbeidsoppgaver i et uformelt og profesjonelt miljø
  • Fullt utstyrt servicebil
  • Mobiltelefon iht. stilling

Føler du at det er deg vi søker etter? Da vil vi høre fra nettopp deg!

Søknader behandles fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 30.09.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Geir Kyrre Thorrud
Tittel: Servicesjef
Telefon: 922 35 584
E-post: gkt@automateriell.no
 

AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har vi dessuten hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

Vi i AutoMateriell er stolte av å ha etablert noen av verdens mest anerkjente merkenavn i det norske markedet, blant annet merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam og Rotary.

I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av NDS Group AS. Dette var et stort skritt på veien for å styrke NDS Groups' strategi som totalleverandør til norske bilverksteder.

Siden mars 2016 er AutoMateriell innfusjonert i NDS Group AS (org.nr. 912 589 749), og er nå NDS Groups' avdeling for verkstedutstyr.