Scania skal lede an i utviklingen av fremtidens transportløsninger. Avdelingen for flåtesalg (Fleet Sales) skal være med på denne reisen, og i den forbindelse søker Scania en person som kan bistå i arbeidet av leveranser i et stadig mer profesjonelt anbudsmarked. 

«Scania gir deg ansvar tidlig, og det er nok det jeg ser på som firmaets største styrke og konkurransefortrinn som arbeidsgiver. Man får virkelig utfordret seg selv, og man blir av og til kastet uti det, men det legges godt til rette for at man skal lykkes. Du er ikke alene, og kunnskapsdelingskulturen er fantastisk». 

Hvem er du? 
Vi ser etter deg med noen års relevant erfaring, gjerne fra større tilbudsprosesser. Utdanning på bachelor-nivå er en klar fordel, samt god kjennskap til Office-pakken (Excel og Powerpoint). For å lykkes tror vi at det er viktig at du jobber systematisk og strukturert. Du har mellommenneskelige og kommunikative ferdigheter og god skriftlig og muntlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk.  Du liker å yte service og har god økonomi- og forretningsforståelse. 

Som person har du integritet, er initiativrik, nysgjerrig og handlekraftig. Du drives av å utvikle både deg selv og menneskene rundt deg, og skaper lett relasjoner med andre. Din arbeidsmetodikk er strukturert og systematisk og du elsker å oppnå gode resultater sammen med andre. 

Hva er hovedoppgavene?
Som Key Account Manager Fleet Sales vil du være ansvarlig for planlegging, gjennomføring og oppfølging av anbudsprosesser samt bidra i koordineringen av leveranser til våre sluttkunder. Det vil være avgjørende at du lykkes med å etablere gode prosedyrer for gjenbruk, slik at arbeidet kan gjennomføres så effektivt som mulig. 

Vi er opptatt av å motivere og tilpasse arbeidsoppgaver til den enkeltes ønsker og kvalifikasjoner. Tett og god dialog er derfor noe vi har jevnlig! 

Hvorfor jobbe hos oss? 
Vi lover at det blir hektisk, spennende og morsomt! Fleet Sales er et flott og arbeidsomt team med godt humør, som også er opptatt av å levere med høy kvalitet. Det er muligheter for å lykkes hvis man er opptatt av struktur, liker kontakt med mennesker og ikke minst trives med en hektisk og variert arbeidsdag. Uansett hva du har av erfaring vil vi sørge for god opplæring! 

Norsk Scania er en veletablert, solid organisasjon med et sterkt merkenavn og markedsledende posisjon. Hos oss får du gode muligheter til faglig og personlig utvikling. Vi har sentralt beliggende kontorlokale på Skøyen i Oslo, et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med dedikerte og kunnskapsrike kolleger. 

Er du fristet til å søke eller vil ha mer informasjon, så håper vi du tar kontakt! 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 10.10.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Christoffer Hermann
Tittel: Fleet Sales Manager
Telefon: 993 32 778

Norsk Scania er i dag Norges største egeneide forhandlerkjede av tunge kjøretøy med sine 45 servicepunkter og en omsetning i 2020 på 6 milliarder kroner. Norsk Scania har mer enn 1100 ansatte, hvor hovedtyngden er knyttet til servicemarkedet. Norsk Scania er et datterselskap av det svenske selskapet Scania CV AB og representerer alle deres produkter; lastebiler, busser, motorer og servicemarkedstjenester i det norske markedet.