En av våre medarbeidere har gått videre til en ny stilling internt, derfor er vi på jakt etter en ny kundekonsulent til Birger N Haug i Bærum! Som kundekonsulent skal du være vårt ansikt utad og sikre at våre kunder får den beste behandlingen som kan tilbys! Om du er positiv, løsningsorientert og et skikkelig arbeidsjern, så vil vi gjerne høre fra deg.

I sommer flyttet vi inn i nytt bygg og er Asker & Bærums største bilforhandler med 15 000 m2 fordelt på 3 etasjer, med verksted, delelager, dekkhotell, shineavdeling, småskadeskade og lakk, og selvsagt bilsalg nye biler, brukte biler og en Outlet bruktbilavdeling.

 Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være: 

 • Håndtering av privat- og bedriftskunder til verksted og delelager, primært i butikk, men også via telefon og epost.
 • Inn- og utlevering av biler til verksted - med tilhørende oppfølging.
 • Klargjøre ordre; sørge for at kundens ønsker og forventninger videreformidles inn til verkstedet på mest mulig korrekt måte.
 • Sørge for god kundedialog og -tilfredshet igjennom hele prosessen.
 • Holde deg oppdaterte på produkt og teknikk.
 • Være vårt ansikt utad.

Hva skal til for å lykkes hos oss?

Vi anser det som viktig at du har erfaring fra verksted/delelager innen kjøretøy. Det er også supert om du har erfaring fra butikk eller andre serviceyrker hvor du har hatt kundekontakt ansikt til ansikt. Ettersom du vil møte mange forskjellige kunder så vil det være nødvendig at du mestrer både norsk og engelsk, samt at du evner å tilpasse deg ulike mennesketyper.

Utover dine evner og erfaring ser vi etter deg som er positiv og kundeorientert, løsningsorientert og effektiv, samt deg med god arbeidsmoral og yrkesstolthet. Det oppleves også positivt om du takler å ha flere baller i luften samtidig, og møter utfordringer med et smil.

Vi kan tilby deg...

 • Å jobbe med fantastiske produkter
 • Kursing via Nissan, Subaru og Hyundai
 • Konkurransedyktige betingelser  
 • Hyggelige arbeidsmiljø med godt samhold
 • Utviklingsmuligheter innen bilfaget

Birger N Haug vil fortløpende evaluere søkere og invitere aktuelle kandidater inn til intervju.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Toby-Earl Dixon
Tittel: Teamleder Deler
Telefon: 400 18 397
E-post: ted@bnh.no

Birger N. Haug er Norges største Nissan- og Subaruforhandler og ble etablert i 1947. I 2017 ble vi Hyundai-forhandler, og er nå også forhandler av Maxus, Isuzu og MG. Det startet som et verksted på Bislett og utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Asker og Bærum, Lillestrøm, Follo, Drammen, Røyken, Gardermoen, samt felles skade- og lakkavdeling i Oslo. Vi er 400 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie, klargjøring og administrasjon.

Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Vi viser interesse, har toleranse og respekt for andre, både kunder og medarbeidere. Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og i 2020 var vi Norges niende største bilforhandler med over 8000 leverte nye og brukte biler. Samlet omsetning var 3 mrd. i 2021 og vi har som mål å omsette for over 3 mrd. i 2022.