Vi sier at 'Tires Business is Peoples Business' - vil du være med å gjøre en forskjell for andre?
Å selge dekk er mye mer enn å selge sorte gummiringer. Vi selger sikkerhet, mobilitet og frihet, og vår visjon er å tilby den beste løsningen for alle våre kunder i alle våre markeder. Vi skal være kjent som den mest verdiskapende, pålitelige og respekterte samarbeidspartneren for våre forbindelser, og vi inspireres hver dag til å gjøre mobiliteten til våre kunder tryggere, smartere og mer bærekraftig.

Om rollen 

Vi søker KAM Commercial Consumer Business i nyopprettet og sentral stilling hvor du vil jobbe med salg av våre markedsledende dekkløsninger for både person- og lastebil direkte til profesjonelle flåtekunder.  
 
Du vil ha stor frihet i rollen og det vil være en unik mulighet for deg som ønsker å utgjøre en forskjell. Du vil jobbe tett i sammen med øverste leder for salg i Norge - som også vil være din nærmeste leder. Samtidig vil du få god støtte og samarbeide med erfarne og dyktige kollegaer i salgsteamet, både i innland og utland.  
 
Potensielle kunder vil i mange tilfeller være eksisterende kunder av oss på andre områder, men du vil også få ansvar for å identifisere og realisere helt nye muligheter. Dekkløsninger til flåtekunder innebærer så mye mer enn selve dekket, så du må trives med å selge løsninger og synliggjøre reell verdiskapning i møte med kunder. Salgsprosessene vil være langsiktige hvor du må jobbe strukturert og målrettet med troverdighet og utholdenhet.  
 
Arbeidssted vil være ved våre flotte kontorer på Helsfyr kombinert med noe reising i forbindelse med kundemøter. 

Om deg 

Vi er ute etter deg?som kan identifisere deg med våre verdier; Trust, Passion to Win, For One Another, Freedom to Act

Vi ser for oss at du har erfaring fra salg til flåtekunder og aller helst har du også erfaring fra bransjen med salg av dekkløsninger.  
Men det aller viktigste er at du vet at du trives med B2B løsningssalg og utvikling av kunder.  

Du er en troverdig samtalepartner som trives i dialog med mennesker hvor du evner å lytte, ta signaler og forstå behov. Som person er du trygg, omgjengelig og strukturert med stor gjennomføringskraft.  

Vi tror i tillegg at du kan kjennetegnes av følgende:  

  • Initiativrik med kremmerinstinkt  
  • Troverdighet og etterrettelighet 
  • Evne til å lytte kombinert med å selv være klar og tydelig med gjennomslagskraft 
  • Utholdenhet ved langsiktige prosesser hvor du jobber planmessig og målrettet 
  • Relevant utdannelse  
  • God kompetanse innen MS Office-pakken og kjennskap til moderne CRM-system 
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper 

Vi tenker langsiktig på din utvikling og karriere hos oss, og er en arbeidsgiver som har satt medarbeiderutvikling og intern karriereutvikling i system.  

Nysgjerrig?  

Ikke nøl med å ringe eller sende SMS til vår rekrutteringsrådgiver i Orion, Christian Hofbauer på 917 08 058, eller researcher Benedicte Løge 475 02 045, om du er nysgjerrig på om dette kan være jobben for deg! Alle henvendelser behandles konfidensielt, også for oppdragsgiver om ønskelig.  

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Christian Hofbauer
Tittel: Rådgiver
E-post: christian.hofbauer@orion.no
   
Kontakt: Benedicte Løge
Tittel: Researcher
Telefon: 475 02 045
E-post: benedicte.loge@orion.no

Continental Dekk Norge AS er en del av det globale konsernet Continental AG, med over 190.000 medarbeidere i 58 land, og en omsetning på drøye 33,8 milliarder Euro i 2021. I Norden har Continental totalt ca. 800 medarbeidere fordelt på 10 selskaper innen forretningsområdene Tires, ContiTech og Automotive. Continental Dekk Norge inngår i den nordiske dekkvirksomheten (Tires). Den norske delen med Continental Dekk Norge AS og Dekkmann AS er vår største virksomhet i Norden med 387 medarbeidere og ca. 1,8 milliarder NOK i samlet omsetning. Vi arbeider med kjente merkevarer som blant andre Continental og Gislaved. Hovedkontoret er lokalisert i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo.