På Møller Bil Oslo Vest har vi fokus på to ting: "folk" og "forretning" – i den rekkefølgen. Vi setter våre kunder og medarbeidere først og har klokketro på at dette vil føre til god forretning. For å skape gode kundeopplevelser er vi naturligvis avhengige av initiativrike og engasjerte selgere som kan etablere kontakt å følge opp kundene når de skal gjøre sitt valg – og selv er vi hellig overbevist om at det riktige valget er Volkswagen.

Vi søker nå nybilselger for Volkswagen personbil, som er enige med oss i at kunden bør foretrekke nettopp Volkswagen. Som selger hos oss vil du bli en del av Norges største og råeste salgsteam, hvor du vil identifisere og følge opp nye og eksisterende kunder i deres søken etter det perfekte fremkomstmiddelet.

Med de nye helelektriske Volkswagen ID.3, ID.4, ID.5 og flunkende nye ID.Buzz er det hektisk og moro i salgsavdeling om dagen. Vi merker stor pågang og interesse fra våre kunder, og for å gi dem oppfølging de fortjener ser vi behov for å forsterke salgsteamet vårt. Som selger hos oss vil du bli en del av entusiastisk og ambisiøst salgsteam på 11 personer, hvor samarbeid og lagfølelse settes høyt.

Ansvar og oppgaver i rollen:

 • Oppsøkende salg på telefon, i hovedsak mot privatmarkedet
 • Planlegge, invitere til avtaler og gjennomføre salgsmøter med kunder
 • Identifisere og følge opp nye kunder og oppfølging/utvikling av eksisterende kundeportefølje
 • Planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter i samarbeid med markedssjef
 • Ta ansvar for eget salgsmål - som innebærer salg av bil, tilbehør, service- og vedlikeholdsavtaler, finansiering og forsikring
 • Rapportering av salgsresultater og aktiviteter

Ønsket kompetanse/erfaring:

 • Erfaring fra salg gjennom dokumenterte salgsresultater
 • Fordel med økonomisk/salgs- og markedsføringsutdannelse
 • Kunnskap om, og evne til å jobbe strukturert i vårt CRM-system Dynamics
 • Førerkort klasse B

Vi tror dette er deg:

 • Du er proaktiv, målrettet og har et brennende ønske om å lykkes i jobben
 • Du er flink til å ordlegge deg og du trives med å snakke med mennesker
 • Du jobber selvstendig og strukturert og du er flink til å samarbeide med andre
 • Du vet at å bruke telefonen er ett av suksesskriteriene for å lykkes i jobben

Fortsatt ikke solgt? Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. I tillegg får du muligheten til å samarbeide med en driftig og sammensveiset gjeng hvor vi stadig jobber med å utvikle hverandre. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. 

Er du nysgjerrig, men ønsker å høre litt mer om hva jobben går ut på? Ta kontakt med Markedssjef Kim Clemetsen.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 25.11.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Kim Clemetsen
Tittel: Markedssjef Volkswagen
Telefon: 951 18 165
E-post: kim.clemetsen@moller.no

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Oslo Vest, Volkswagen, er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vest AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy, består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 83 motiverte medarbeidere og forventer en omsetning på ca 700 millioner kroner i 2022. Møller Bil Oslo Vest holder til i Norges flotteste bilanlegg på Lilleaker i Oslo.