Ønsker du en jobb der ikke arbeidsdagene er like, utenom morgenkaffen du tar med kollegaene dine? Liker du utfordringer som bidrar til egenutvikling? Kan du være superhelten til våre kunder ved å gi dem god service og levere tjenester på best mulig måte? Da er Bertel O. Steen Telemark arbeidsplassen for deg! Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Vi har fokus på et godt arbeidsmiljø og samtidig gi våre medarbeidere mulighet for utvikling og faglig påfyll.

Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil, eller dele bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in eller bensin/diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende. Vi vil finne nye måter å fylle vårt mobilitetsbehov på i tiden som kommer. Bertel O. Steen skal være med på å forme denne fremtiden, og vi har satt oss en ambisiøs visjon – «Sammen former vi fremtiden». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensial til våre merker, og ha fornøyde eiere.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Er nøyaktig og kvalitetsbevisst til eget arbeid
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig
 • Kan bruke PC som arbeidsverktøy

Egenskaper:

 • Du er resultatorientert og fremoverlent
 • Du er strukturert og bekvem med å følge rutiner og prosedyrer
 • Du blir sett på som en engasjert og god kollega
 • Du ser hva som skal gjøres og tar i et tak uoppfordret
 • Du vet at fornøyde kunder er det vi lever av

Vi tilbyr:

 • 45 topp motiverte og kunnskapsrike spillere på laget ditt
 • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer
 • Pensjons- og forsikringsordninger, herunder helseforsikring
 • Konkurransedyktige betingelser 

Vi ser etter deg som vil være en rollemodell for vår visjon og verdiene våre som er «Vi utfordrer», «Vi bryr oss» og «Vi presterer».

Prosessen starter nå og vi behandler søknader fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 09.12.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Paul Bergh
Tittel: Daglig leder
Telefon: 922 44 330
   
Kontakt: Robert Findahl
Tittel: Servicemarkedsleder
Telefon: 913 77 472

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

I Bertel O. Steen har vi satt oss et ambisiøst formål – «Vi bringer kundene og samfunnet fremover på en ansvarlig og enklere måte». Vi skal gjøre det mulig for folk å reise slik de vil, uten bekymringer. Bertel O. Steen er garantisten for kvalitet og trygghet. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på.

Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.