DriveRent AS (tidl. Rent a Car Vestfold) er en av Norges største privateide lisenstakere i Hertz Norge. Det betyr at vi er del av en av Norges, og verdens største mobilitetsaktører. DriveRent har en ambisjon om å bli vårt områdes mest anerkjente mobilitetsaktør med vår Hertz merkevare. Det er store endringer i mobilitetsbransjen, og vi skal ta en viktig posisjon i det grønne skiftet gjennom bærekraftig vekst. DriveRent har 8 avdelinger, og operer en stor flåte av biler og varebiler i Vestfold, Drammen og Hønefoss.

Våre verdier ImøtekommendeKompetent og Engasjert guider oss i vårt arbeid, og beskriver hvordan vi skal møte hverandre og våre kunder. Vi jobber hver dag for å skape den beste kundereisen, og samtidig være best på driften av vår bilportefølje.

Vi håper du har like store ambisjoner, og ønsker å lede dette arbeidet som vår nye daglig leder!

Vi ser etter deg som hver dag sørger for å ivareta og styrke kultur, vekst og utvikling i selskapet sammen med dine medarbeidere, og som smiler når dine medarbeidere vokser og tar mer ansvar

Du vil trives best hvis du har et strategisk tankesett, tør å sette retning og gjennomføre. En dose kremmerånd, og vilje til å brette opp ermene og gi det lille ekstra vil komme godt med for å lykkes i rollen. Du vil lede i et ungt miljø, i en bransje med høyt tempo og behov for tilstedeværelse.

Grunnleggende økonomi- og regnskapsforståelse er en forutsetning, erfaring fra bilbransje eller mobilitetsaktører er en fordel.

Som leder er du samlende, opptatt av å se den enkelte og løfter blikket mot felles mål. Manglende ledererfaring kan kompenseres med den rette erfaringen. I et miljø med geografisk spredning, håper vi å videreutvikle vårt samspill på tvers i organisasjonen og med øvrige virksomheter i konsernet.

Du vil ha ansvar for

 • å rekruttere, lede og utvikle menneskene og organisasjonen
 • å videreutvikle vår kultur og lede gjennom våre verdier
 • å sikre gode kundeopplevelser og effektiv underliggende drift
 • strategiutvikling og implementering
 • budsjett og resultat
 • tett samarbeid med salgs- og flåteansvarlig og driftssjef i selskapet, i tillegg til de ulike stasjonslederne.

Hva kan vi tilby?

 • Et veletablert og profesjonelt franchisesamarbeid. Med drahjelp fra Hertz Norge vil du ha Norges største leiebilnettverk i ryggen
 • Solide, industrielle og langsiktige eiere i Cognia konsernet. DriveRent AS er en viktig del av konsernets økosystem innen personbil
 • Arbeidssted er fortrinnsvis ved vår lokasjon sentralt i Tønsberg, men andre lokasjoner kan være aktuelt. Uansett må du regne med litt reising rundt på våre lokasjoner
 • Korte beslutningsveier
 • Konkurransedyktige betingelser
Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: André Bekken
Telefon: 474 67 312
   
Kontakt: Ingar Johnsrud
Telefon: 952 60 517

DriveRent AS er en av Norges største privateide lisenstakere i Hertz. Som en del av Hertz-familien, er vi en av Norges og verdens største mobilitetsaktør. DriveRent AS har lokasjoner over hele Vestfold, Drammen, Billingstad og Hønefoss, og omsetter for ca 100 MNOK.

DriveRent er en del av Cognia-konsernet. Cognia-konsernet er privat eid, og består av fire forretningsområder: personbil, lastebil, eiendom og teknologi. Gjennom selskapene er Cognia blant landets største bil- og lastebilforhandlere, og har i tillegg en omfattende eiendomsportefølje.