Vi ser etter deg som gir det lille ekstra og som elsker å sette kunden i fokus. Du vil at du selv og de rundt deg skal være best og du blomstrer i et miljø der dere heier på hverandre. 

Vi tror på at det å sette kunden og medarbeideren i første rekke, skaper gode kundeopplevelser. Vi får dette gjennom å ha initiativrike og engasjerte selgere som samarbeider om å skape en god Ford opplevelse for kunden. Det å være ambisiøs, entusiastisk og samarbeidende er egenskaper som verdsettes høyt.

Vi søker nå nybilselger for Ford personbil til våre avdelinger på Billingstad og Hønefoss. Som selger hos oss vil du bli en del av et svært godt salgsteam, hvor du vil jobbe med oppfølging av nye og eksisterende kunder i deres søken etter ny bil. Med Fords modellutvalg for 2023 blir det spennende og hektiske dager i salgsavdelingen og vi tror at den perfekte bilen for mange er en Ford.

Ansvar og oppgaver i rollen:

 • Oppsøkende salg på telefon mot kundebank, markedsleads og servicekunder
 • Planlegge, invitere til avtaler og gjennomføre salgsmøter med kunder
 • Finne og følge opp nye kunder og oppfølging/utvikling av eksisterende kundeportefølje
 • Ansvar for eget salgsmål på salg av bil, finans, forsikring tilbehør og service- og vedlikeholdsavtaler  
 • Rapportering av salgsresultater og aktiviteter

Ønsket kompetanse/erfaring:

 • Erfaring fra salg gjennom dokumenterte salgsresultater
 • Du er godt over gjennomsnittlig interessert i bil og bilbransjen
 • Kunnskap om, og evne til å jobbe strukturert i våre salgssystemer
 • Fordel med økonomisk/salgs- og markedsføringsutdannelse, men ikke noe krav
 • Førerkort klasse B

Vi tror du har flere av disse egenskapene

 • Du liker å jobbe med telefonen som verktøy og vet at utgående salg er nøkkelen til gode resultater
 • Du liker å snakke med mennesker og kommuniserer godt med alle typer kunder
 • Du jobber strukturert og er flink til å samarbeide med teamet rundt deg
 • Du er proaktiv og jobber målrettet og gir deg ikke før du har lykkes med målet du har satt deg

Hos oss vil du få en allsidig og spennende salgsjobb med gode utviklingsmuligheter. Som en av verdens største merkevarer har Ford også gode systemer og opplæringsprogrammer som sikrer deg en god onboarding og kompetanse på produktene du skal selge. Selvfølgelig har vi også konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Sist men ikke minst vil du også bli en del av et driftig salgsteamteam som samarbeider og heier hverandre fram.

Har du lyst på en jobb som gir utfordringer, spenning og mye glede? Send inn en kort søknad og CV i dag! Vi gjennomfører intervjuer fortløpende og ansetter når vi mener at vi har funnet den rette kandidaten.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Bent Erik Johansen.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bent Erik Johansen
Telefon: 905 07 465
E-post: bej@christianiakarriere.no

RøhneSelmer AS er Norges største Ford-forhandler og har drevet bilforhandlervirksomhet i Oslo-regionen i over 60 år. RøhneSelmer var i 2021 den forhandleren i Europa som leverte ut flest Mustang Mach-E!  Ford har et bredt utvalg av både personbil og nyttekjøretøy, og de satser svært offensivt på elektriske biler fremover. Vi ser svært lyst på fremtiden og er stolt samarbeidspartner med Ford Motor Norge.

RøhneSelmer har i dag 7 avdelinger på Alnabru, Røa, Asker & Bærum, Lillestrøm, Kalbakken, Hønefoss og Gardermoen. I tillegg er vi i gang med vårt største senter noensinne på Lierstranda, kort vei fra Drammen havn. Anlegget der skal huse blant annet bilverksted, skade/lakksenter, bruktbil, klargjøringsfabrikk, en cafe for bilentusiaster og spesialverksted for veteranbiler. Totalt er vi over 200 motiverte medarbeidere i RøhneSelmer som står på for Ford kundene i distriktet.

RøhneSelmer – Best på Ford!