Vi søker en daglig leder med sterk driv og stor gjennomføringsevne. Vår ideelle kandidat er uredd, sulten og på en oppadgående karrierestige. Du har personlig erfaring med salg og ledelse. Du har gjort deg bemerket som en dyktig leder gjennom dokumenterbare resultater.

KRAV, ØNSKER OG FORVENTNINGER

Du er entusiastisk og skaper effektive prosesser med fokus på måloppnåelse og forutsigbarhet. Du er taktikeren som effektivt omsetter strategi til handling. Du leverer alltid det du lover!

Du gjør deg bemerket som en unik bygger av god kultur, og vet at det er en nøkkelfaktor for å kunne bygge det beste Teamet. Med overlegen bedriftskultur, et Team som er best i klassen på samhandling og modige sammen med deg – legger du til rette for suksess både for selskapet, men ikke minst også for dine ansatte som blir sett, har personlig suksess og får lov til å skinne.

Du er salgsdrevet med god økonomisk forståelse, har stort fokus på inntjening, er god på forhandlinger og er en kremmer.

Du setter kundeopplevelser i sentrum og vil innfri forventningene om at Autostrada er best på nettopp det – i alle ledd av kundens bilhold.

ANSVARSOMRÅDER

Daglig leder for Autostrada har det overordnede ansvaret for drift av butikk, verksted og ettermarked, herunder nevnes:

 • Videreutvikle Autostrada Skien som en sterk aktør i bilbransjen på salg av nye og brukte biler, og som en solid og konkurransedyktig leverandør av verkstedtjenester
 • Økonomiske resultater, salgsmål og budsjettoppnåelsen
 • Personalansvar
 • Planlegge, gjennomføre og følge opp salgs- og markedsaktiviteter
 • Etablere nye og utvikle dagens relasjoner med kunder og potensielle nye kunder
 • Innfri på kundeopplevelser

EGENSKAPER

 • Resultatorientert og kompromissløs når det gjelder nøyaktighet og kvalitet i sitt arbeid (operasjonelt og finansielt). Han/hun bør derfor ha en dokumenterbar historikk i ledelse av kontinuerlig forbedring.
 • Kunne fastsette resultatmål og oppfølging på en inspirerende og motiverende måte gjennom sine kommunikasjonsevner.
 • Drivkraft som engasjerer på tvers av avdelingene, der felles mål er kontinuerlig optimal leveranse
 • Åpen, sympatisk, analytisk som utøver sitt lederskap gjennom å være operativ

SPRÅK

Norsk – Flytende, skriftlig og muntlig

Engelsk – Flytende, skriftlig og muntlig

ANDRE KRAV

 • Førerkort klasse B
 • Plettfri vandel
 • Villighet og mulighet til å reise etter selskapets behov

Søknader tas imot fortløpende. Tiltredelse vil skje etter avtale.

Betingelser etter avtale.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: benedicte@autostrada.no
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Benedicte Bibow
E-post: benedicte@autostrada.no

Siden oppstarten for 27 år siden har vår visjon vært klar: Vi skal selge deg den bilen du egentlig ønsker deg – og på kjøpet levere en service slik at du alltid kommer tilbake

Etter over 35.000 solgte biler med mye glede og entusiasme, er vår visjon fortsatt den samme. Vi har aldri hatt større muligheter til skaffe deg din neste drømmebil. I våre fem butikker i Porsgrunn, Skien, Arendal og Notodden finner du alltid et godt utvalg med premium importbiler, som vi har bygd opp selskapene med, og modeller fra våre andre offisielle varemerker.

Autostrada er autorisert forhandler av Jaguar og Land Rover i Telemark og Vestfold , Porsche i Vestfold og Telemark, Volvo, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep i Telemark, samt Peugeot og Mercedes-Benz i Notodden. Vi dekker også Volvo i Aust-Agder. I tillegg selger vi modeller fra bla. Ford, BMW, Mercedes og Audi.