Vil du være med på en spennende reise og utvikle deg videre sammen med oss? Vi tilbyr deg muligheten til å inngå i et sterkt team med andre selgere og teknikere der du blir en viktig bidragsyter til vår videre ambisiøse vekst. Ditt arbeidsfelt vil være hele Norge. Har du en forretningsmessig og kundeorientert fremferd i alt du gjør, samt ønsker å jobbe i et dynamisk internasjonalt selskap med lokal forankring og kompetente kolleger. Da er dette jobben for deg!

Vi søker nå etter en engasjert selger med stor interesse for å utvikle nye kunder og forretningsavtaler. Du kommer til å jobbe mot eksisterende kunder samt med oppsøkende nysalg i hele landet. Du kommer til å inngå i vår forretningsenhet Axalta Axcess med våre Premium lakkmerker Spies Hecker, Standox og Cromax.

Vi søker deg som har:

  • Erfaring fra å jobbe med B2B salg. Salg mot bil/ verkstedsbransjen er en fordel.
  • Forståelse for viktigheten av kvalitetsprodukter i produksjonsprosessene.
  • Gode IT-kunnskaper og kompetanse til å drive den digitale utviklingen fremover både internt og hos våre kunder.
  • Evne til å jobbe resutatorientert mot nye potensielle kunder, samt et sterkt ønske om å vedlikeholde eksisterende kunder.
  • Gode muntlige og skriftelige egenskaper i Norsk og Engelsk.
  • En indre drivkraft med fokus på å skape langsiktige relasjoner.

Vi ønsker at du er en strukturert og lydhør person. Du har stor interresse av å etablere gode avtaler og innehar en sterk vilje til å nå oppsatte mål. Videre er det viktig at du er lærevillig og tar til deg nye utfordringer i en hektisk hverdag. Du liker nye tekniske og digitale løsninger og ser store muligheter i den digitale utviklingen hos våre kunder og Axalta som selskap. Vi tilbyr deg et fleksibelt og utviklende arbeid i et voksende globalt selskap. Konkurransedyktige betingelser inkl. firmabil.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Ulf O Bjørnstad
Tittel: Sales Manager Norway Direct
Telefon: 469 28 818
   
Kontakt: Torbjørn Alsaker
Tittel: General Manager Norway
Telefon: 958 02 172 

Axalta Coating Systems er et globalt, ledende selskap for lakkprodukter der vi fokuserer på utvikling, produksjon og salg av våt- og pulverlakk. Produkter fra Axalta gir bedre holdbarhet, økt produktivitet og ser bedre ut. Vi tilbyr en rekke lakkprodukter med gode egenskaper til produsenter av lette og kommersielle kjøretøyer, lakkeringsmarkedet og til mange andre industrielle bruksområder. Innovative produkter og tjenester fra Axalta inkluderer lakk og pulver, verktøy for fargematching, løsninger for påføring og kundeopplæring, samt brukerstøtte og administrative systemer. Vår størrelse gjør at vi kan levere innovative lakksystemer globalt uten noen problemer.