Vi åpner et helt nytt NAF Senter i Stavanger, med både verksteddrift og test og kontroll, og ser derfor etter en senterleder til å lede dette senteret videre sammen med dyktige kollegaer og fornøyde kunder. 

Er dette deg?
Vår ideelle kandidat jobber i dag på ledernivå i bilbransjen, og har et stort nettverk innen bilrelatert virksomhet. Kanskje har du tidligere jobbet som mekaniker eller leder på et bilverksted slik at du kjenner godt til hvordan et verksted driftes? Stillingen er en meget selvstendig stilling der man får ansvar for å bygge opp et helt nytt NAF-Senter i Stavanger. Våre kunder vil være NAF-medlemmer, privatkunder og næringskunder (B2B). Du bør derfor være en løsningsorientert og utadvendt person som er komfortabel med oppsøkende salg på B2B-nivå. 

Dette kan være drømmejobben for deg som har en kremmer i magen og motiveres av å bygge opp noe fra bunnen av sammen med andre. For å klare dette vil du få være med å ansette ditt eget team på ca 10 medarbeidere, disse vil du også ha personalansvar for.

Hva skal du gjøre:
Som senterleder er du ansvarlig for drift av senteret med fullt resultat- og personalansvar. Nødvendige tiltak for å drive senteret økonomisk, personalmessig og teknisk forsvarlig er det du som ivaretar. Som operativ leder vil du også delta i noe produktivt arbeid (eks. EU-kontroller), og ikke minst ha en tett kundedialog. Troverdig teknisk rådgivning blir en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid.

Dette er oss: 
I NAF er det høyde under taket, og mennesker som tar godt vare på hverandre. Det er trygge rammer og et solid støtteapparat med gode systemer og verktøy. Vi er opptatt av å hele tiden tilpasse oss behovene til bilparken, og håndterer både private- og næringskunder. Vi har som mål å være ledende på kompetanseutvikling og ha dyktige ansatte som føler de blir sett og utvikler seg innenfor sitt område. Derfor har vi opprettet vårt eget kompetansesenter hvor det holdes interne kurs innen verksted, PKK, elbil, med mer.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 04.02.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Tom Eilert Karlsen
Tittel: Regionleder
Telefon: 474 53 695

Norges Automobil-Forbund har over 450 motiverte medarbeidere og et stort antall engasjerte frivillige og tillitsvalgte. Vi representerer nesten en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdspolitikken. NAF er en av Norge mest kjente merkevarer med stor troverdighet, og omsetter for over 1 milliard kroner.

NAF har Norges eneste egeneide bilverkstedkjede, NAF-sentrene, som er spredt på over 49 steder rundtomkring i landet. Med over 280 ansatte utfører vi EU-kontroller, NAF-tester, servicer og reparasjoner for både NAF-medlemmer, privat- og næringskunder. NAF-sentrene har en omsetning på over 450 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.