Porsche Center Son søker etter en ambisiøs selger, og ser etter deg som er resultatorientert, god relasjonsbygger med gjennomføringsevne og-slagkraft. Du er en troverdig ambassadør for verdiene ydmykhet, respekt og ærlighet, og drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser. Du evner å tenke nytt, og er en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.

Som selger hos oss får du jobbe med et av verdens sterkeste merkevarer i et hyggelig miljø i topp fasiliteter. Arbeidshverdagen består av å levere god kundeservice, planlegge og utføre salgsaktiviteter av nye Porscher.

Vi ser gjerne at du:

  • Kan dokumentere gode resultater innen salg og kundebehandling fortrinnsvis innen Sport - og Premium segmentet.
  • Har gode forhandlingsevner.
  • Er en dyktig relasjonsbygger som skaper tillit og engasjement hos både nye og eksisterende kunder
  • Har en genuin interesse for bil.
  • Har stor arbeidskapasitet, og jobber proaktivt og strukturert
  • Ønsker å være en vinner, og drives av nye utfordringer

Har du et sterkt ønske om å lykkes og motiveres av å bidra til å skape unike kundeopplevelser, vil du passe godt inn hos oss!

Hos Porsche Center Son vil du inngå i et nettverk med dyktige støttespillere og samarbeidspartnere i en åpen og inkluderende arbeidskultur i flotte lokaler. Du vil få en variert hverdag med interessante og utfordrende oppgaver. Vi tilbyr gode betingelser og personalordninger. 

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Great Place To Work er et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I oktober 2022 ble vi sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for sjette gang på rad. I april 2022 mottok vi ytterligere anerkjennelse av vår gode Next Level-kultur med en plassering på listen over Norges beste arbeidsplasser. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Arbeidssted: Son
Rekrutteringsprosess: Vi jobber for et økt mangfold og oppfordrer derfor kvinner til å søke på denne stillingen. Vi ser frem til å høre i fra deg! 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 08.02.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Christoffer Mack
Tittel: Daglig leder
E-post: christoffer.mack@porsche-son.no

Vi i Porsche Center Son er stolte over å representere verdens mest prestisjetunge bilmerke. Et bilmerke med særpreg og sterke idealer. Ikke bare er bilene unike i design, de er også bygget for å vare, med en uovertruffen kvalitet og sikkerhet. Resultatet? Kombinasjonen av ekstreme ytelser og fantastisk hverdagslig komfort. Kombinasjonen av aerodynamisk kunst og trafikksikkerhet. Porsche Center Son AS har siden 1993, med hjelp fra en voksende kundekrets, hatt en sunn vekst og blitt til den spesialisten på Porsche som vi er i dag. Foruten salg av nye og brukte Porsche, består virksomheten av verksted og salg av deler / tilbehør. Vi er i dag 50 ansatte. Porsche Center Son inngår i Hedin Performance Cars, med sine åtte Porsche Centre i Norge og Sverige.