Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler. Vi disponerer til sammen ni anlegg i fylkene Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet. Vår fellesadministrasjon er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune. Vi har totalt 250 medarbeidere og omsetter årlig for 1,2 mrd. NOK. Volmax er en del av Cognia konsernet, som opererer innen fem forretningsområder: personbil, lastebil, eiendom, teknologi og kapitalforvaltning. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning.

Vår visjon, strategi og verdier er styrende i alt vi gjør. Vi skal være den ledende forhandleren av lastebiler og servicetjenester til kunder av transportmateriell, ha den beste kundetilfredsstillelsen og de best motiverte medarbeiderne. Volmax er en tjenesteleverandør, og skal skape merverdi for våre kunder ved å tilby relevante transportløsninger til vårt marked. Å velge oss skal øke våre kunders konkurransefortrinn.

Våre verdier er Empatiske, Samspillende, Heltemodige og Trivelige. Verdiene er sentrale i videre utvikling og drift, og det er viktig at våre medarbeidere kan identifisere seg og leve etter disse.

Vi søker etter Salgssjef - Volvo til vår avdeling på Hamar!

Vår avdeling på Hamar har gjennom en årrekke posisjonert seg som et solid, kundeorientert og nyskapende selskap med en høy markedsandel. Vi holder til i nye og moderne lokaler på Furnes. Salgsavdelingen på Hamar har også ansvaret for kunder som er tilknyttet vårt anlegg på Kongsvinger.

Salgssjef er ansvarlig for proaktivt salgsarbeid mot nye og eksisterende kunder. Salgssjef rapporterer til Markedsdirektør, er en del av ledergruppen i Salg og har selv personalansvar for én selger. Det er viktig for oss at vår nye salgssjef forstår våre kunders behov, og vet at det ikke bare er en bil som selges, men også en arbeidsplass. At det ikke bare et lass kunden skal levere, men også et løfte. Og at veien til fornøyde kunder i Volmax går gjennom å forstå dem. Og at den veien vil lede kundene tilbake til oss. Igjen og igjen.

Ansvar

Som salgssjef i Volmax vil du blant annet ha ansvaret for:

  • Salg av Volvo lastebiler i Hedmark-distriktet 
  • Lede salgs- og markedsaktivitetene i samme område
  • Kontakte nye og eksisterende kunder og gjennomføre kundemøter både på kontor og ute hos kundene
  • Være en støttespiller for kundene i distriktet
  • Sørge for samarbeid på tvers i organisasjonen slik at kunden får den beste totalopplevelsen med service, kompetansetjenester og utleie

Vi ser etter deg som har en dose kremmerånd, god økonomiforståelse og som liker å jobbe mot ambisiøse salgsmål. Liker du bil og transportfaget samt har erfaring fra salg, er det en fordel. For å lykkes i stillingen er det viktig at du kan sette deg inn i kundenes hverdag og forstå kundens utfordringer samt å skape langsiktige relasjoner. 

Vi tror at du vil lykkes best dersom du liker å strekke deg langt for å finne gode løsninger for kunden i en hektisk hverdag. Pålitelighet, effektivitet, presisjon og fleksibilitet er viktige egenskaper for å trives og lykkes i jobben. Er du i tillegg glad i mennesker, salg og liker å jobbe i team er det gode sjanser for at dette er jobben for deg. 

Hva kan vi tilby deg?

Vi mener selv at vi har et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø, og at vi er en veldig fin gjeng med gode kolleger. Vi er stolte av å ha en kultur preget av høy integritet, faglig dyktighet og etikk ovenfor hverandre, våre kunder, leverandører og forretningsforbindelser. Tillit er en bærebjelke i vår organisering og med rollen følger det mye tillit og ansvar. 

Vi er et innovativt, solid og ambisiøst selskap i vekst. Stillingen vi tilbyr er både utfordrende og viktig, og du vil få mulighet til å påvirke og utarbeide interne prosesser. Vi er ikke redde for å tenke nytt, og vi motiveres av gode løsninger der mennesker lykkes og vokser. Det er også spennende karrieremuligheter i konsernet. I tillegg tar vi godt vare på folka våre, og har blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger samt mulighet for firmabil.

Høres dette ut som noe for deg?

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 26.02.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Erik Edler-Woll
Tittel: Markedsdirektør
Telefon: 928 93 714
   
Kontakt:  Stina Kålås
Tittel: HR
Telefon: 932 61 248

Om arbeidsgiveren

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler. Vi disponerer til sammen ni anlegg i fylkene Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet. Vår fellesadministrasjon er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune. Vi har totalt 250 medarbeidere og omsetter årlig for 1,2 mrd. NOK.

Volmax er en del av Cognia konsernet, som opererer innen fem forretningsområder: personbil, lastebil, eiendom, teknologi og kapitalforvaltning. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning.