Vi styrker vårt innkjøpsteam og søker en person med et par års arbeidserfaring som har lidenskap for bil og innkjøp.

Du vil ha ansvar for aktiviteter i forhold til innkjøpsprosessen av biler og tredjeparts utsyr til disse. Du er ryddig og systematisk. Hovedoppgaven er å være kontakt for alle interne og eksterne relasjoner som gjelder bestilling og leveringsprosessen samt å sikre en effektiv koordinering av alle oppgaver i teamet.
Du vil også bli involvert i prosjekter for å kunne utvikle våre bestilling og leveringssrutiner.

Du har utdanning innen økonomi eller annet relevant fagområde eller noen års relevant erfaring.
Av personlige egenskaper er det viktig at du er løsningsorientert, har svært gode analytiske evner, god etisk sans og er service minded. Gode Excel-kunnskaper er en forutsetning.

I Arval kan du utvikle dine evner. Du vil få grundig opplæring innen innkjøp og leasing. Arbeidsmiljøet er ungt og sosialt, og det er viktig å lykkes sammen. Du vil både jobbe selvstendig og sammen med andre for å levere moderne kvalitetsløsninger til kundene.

Ønsker du karriere i et fremtidsrettet, internasjonalt selskap i rask vekst i Norge?
Da kan dette være rett jobb for deg.


Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 19.02.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Ole K. Simensen
Tittel: Group Director
Telefon: 975 59 087

Om arbeidsgiveren

Arval AS er et datterselskap av BNP Paribas og er Europas ledende fullservice leasingselskap av bil til bedriftsmarkedet. Selskapet tilbyr løsninger som er skreddersydd for å gi bedrifter en optimal bilpark. Kundene spenner fra enkeltmannsforetak til store internasjonale selskaper. Arval tar all risiko forbundet med administrasjon av bilparken. Selskapet har en klar miljøprofil og arbeider for en grønnere bilflåte. Arval har kontorer i 30 land og selskapets 7900 ansatte forvalter mer enn 1,5 millioner biler. Arval åpnet sitt norske kontor januar 2018, og har i dag 30 ansatte. Selskapet har raskt blitt en betydelig aktør i det norske markedet, og har klare vekstplaner videre. Arval har nye, pene og moderne lokaler i Nydalen, like ved BI. Les mer på www.arval.no/nb