Albjerk Bil ble grunnlagt i 1973 og består av bilselskapene Albjerk Bil Drammen, Albjerk Bil Lier, Albjerk Bil Ringerike, Albjerk Bilutleie og Albjerk Bil Outlet. Albjerk Bil er merkeforhandler av Audi, Skoda, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi er den største forhandlergrupperingen av våre merker i Buskerud-regionen, og en av landets største privateide merkeforhandlere. Albjerk Bil selger 5500 nye og brukte biler i året, og har 250 dedikerte og dyktige medarbeidere. Vi setter alltid kunden først og ønsker å levere den beste kundeopplevelsen i bilbransjen. 

Albjerk Bil AS opplever sterk vekst, og søker derfor etter ny konsernleder som skal lede utviklingen av konsernet inn i fremtiden.  

Bilbransjen er i en svært spennende utvikling, og som konsernleder i Albjerk Bil vil du være overordnet ansvarlig for å utvikle en av de største familieeide konsernene innen bilbransjen.

Sammen med et svært kompetent og motivert team skal den nye konsernlederen samle og styrke konsernet, både økonomisk og organisatorisk, gjennom utvikling av ansatte og forretning slik at konsernet blir en enda tydeligere aktør i regionen.

Videre skal den nye konsernlederen sikre at Albjerk Bil posisjonerer seg for fremtidig vekst som en leverandør av mobilitet med fokus på en sømløs kundereise.

Sentrale ansvarsområder vil være:

  • Utøve den daglige ledelsen av Albjerk Bil og dets medarbeidere i tråd med selskapets verdigrunnlag, strategi og målsettinger
  • Arbeide for best mulig resultat og resultatutvikling samt sikre de mest fornøyde og lojale kundene i bilbransjen
  • Fremme Albjerk Bil og eiernes interesser, og kontinuerlig vurdere behovet for justeringer i selskapets strategier og målsettinger
  • Bidra aktivt til at styret får relevant og god styrings- og beslutningsinformasjon, og legge til rette for god involvering
  • Aktivt følge opp Albjerk Bil sine datterselskaper, herunder å påta seg styreverv i selskapene, og sikre en kontinuerlig forbedring av drift i datterselskapene iht. Albjerk Bil
  • sin strategi
  • Ivareta og videreutvikle virksomhetens relasjoner til sentrale samarbeidspartnere
  • Ta aktivt eierskap til å posisjonere Albjerk Bil for fremtiden med fokus på gode kundeopplevelser og lønnsom drift i selskapene

Vi ser etter en leder som kan vise til solide resultater, og som har tung kompetanse og erfaring innen detaljhandelen, gjerne fra bilbransjen. Du har erfaring med og god forståelse for komplekse operasjoner, utvikling av effektive driftsmodeller og implementering av strategier, og er fokusert på kontinuerlige forbedringsprosesser.

Videre har du erfaring med å implementere systemer og strukturer for effektiv målstyring. Du er også dyktig til å samhandle og legge forholdene til rette for samarbeid og kommunikasjon på tvers av organisasjonsenheter. Du må ha forståelse og begeistring for familieeide selskaper.

Som person er du resultatorientert og kundefokusert. Du er god til å bygge relasjoner både internt og eksternt, og evner å opptre tydelig med en naturlig autoritet. Du er beslutningsdyktig og handlingsorientert, og motiveres av å lykkes sammen med andre. Videre har du gode samarbeidsevner, er positiv, motiverende og ser muligheter.

Vi tilbyr en synlig og viktig rolle i et av landets største bilkonsern, som er i sterk utvikling og vekst. Du vil få en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter, hvor du får mulighet til å påvirke fremtidens forretningsmodell og sammen med styret videreutvikle en offensiv strategi.

Du vil bli en del av et svært godt arbeidsmiljø preget av høy tillit og offensive ambisjoner, og får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer; Audi, Skoda og Volkswagen.

Arbeidssted vil være Drammen/Lier. Det må beregnes reising til alle lokasjoner (Lier, Drammen og Hønefoss).

Stillingen rapporterer til styret i Albjerk Bil AS v/styreleder Wenche Albjerk.

For nærmere informasjon, kontakt gjerne våre rådgivere i BackerSkeie for en konfidensiell samtale, se kontaktinformasjon nedenfor. Søknad med CV sendes via «Karriere» på www.backerskeie.no innen 24. april 2023.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 24.04.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Knut Ole Tande
Tittel: Rådgiver, BackerSkeie
Telefon: 916 56 104
   
Kontakt:  Are K. Skeie
Tittel: Rådgiver, BackerSkeie
Telefon: 950 66 183