Møller Bil Skadesenter Romerike er et topp moderne skadesenter med fokus på kvalitet, kompetanse og trivsel. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi jobber i en bransje med høy aktivitet og du må like å ha mye å jobbe med. 

Som billakkerer hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 49 personer, der du får sette ditt preg på arbeidsplassen med din humor, dine interesser og din lidenskap. 

De viktigste arbeidsoppgavenne som billakkerer:

  • Klargjøre biler for «lakkboks»
  • Lakkeringsarbeid
  • Etterarbeid med klargjøring etter lakkering

Vi søker dere som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet med relevant erfaring
  • Ønsker å jobbe med det siste innen verktøy
  • Viktig med det skarpe øyet og å være detaljorientert
  • Kan jobbe selvstendig og i team og ønsker å utgjøre en viktig del av et fantastisk team som spiller hverandre gode
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva vi kan tilby: 

Hos oss får dere spennende og allsidige jobber med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Dere får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og godt med kurs og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vil du vite mer om stillingene? Ta en telefon eller send sms til Tor Arne Ballo, se kontaktinformasjon.
Eller så klikker du på "søk her" så er du igang! 

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vi du se hvordan det er å jobbe på våre bilskadesentre - ta en titt på denne: https://www.youtube.com/watch?v=AVwItUBCmI0

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 28.04.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Tor Arne Ballo
Tittel: Skadeleder
Telefon: 951 58 321
E-post: tor.arne.ballo@moller.no

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Skadesenter Romerike er et datterselskap i Møller Bil AS, og har ansvaret for all skade- og lakkvirksomhet i Oslo nord og Romerike. Hos oss finner du også vårt felles kundesenter for alle skadeanleggene i Norge. Selskapet er lokalisert i Leiraveien ved Lillestrøm. Skadesenteret er blant Norges mest moderne karosseri- og lakkverksteder. Det totalt 4.400 m² store bygget ble åpnet høsten 2013 og var det første i bransjen som er klassifisert og energimerket som passivhus. Bedriftens 53 medarbeidere er opptatt av å levere god kvalitet og ivareta høy kundetilfredshet. Skadeverkstedet er delt opp i team med spesialkompetanse på strukturskader, aluminiumskarosserier og garantireparasjoner.