Vi er på jakt etter vår neste service helt som deler vår visjon – Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder. Har du fagbrev som biloppretter eller relevant erfaring kan det være deg vi ser etter.

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål. Som vår nye skadereparatør blir du en del av Toyota Sarpsborg og Halden som består av ca. 50 medarbeidere, mens skadeverkstedet består av ca. 15 dedikerte medarbeidere, derav en lærling som vil bli dine nærmeste kollegaer.  

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Mulighet til å arbeide med en av verdens sterkeste merkevarer
 • God faglig støtte og en stilling med mange spennende utfordringer
 • Mulighet til kontinuerlig utvikling gjennom Toyotas opplæringsprogrammer
 • En meget seriøs bedrift som investerer i og for fremtiden
 • Et konsern som setter bærekraft og mangfold på tapetet

Arbeidsoppgaver vil være:

Du vil først og fremt sørge for at det vi mener er verdens beste biler har Norges mest fornøyde kunder. Konkrete arbeidsoppgaver vil være

 • Utbedring av små og store skader
 • Reparasjon av steinsprut og ruteskift
 • Jobbe med målesystem, jigg og kalibrering m.m.
 • Taksering av skader

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Utpreget serviceinnstilling med gode holdninger
 • Har fagbrev som biloppretter og/eller relevant erfaring
 • Førerkort klasse B
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater. 

Toyota Østfold er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Karl-Anton Hansen
Tittel: Ettermarkedssjef
Telefon: 414 51 277

Toyota Østfold er et av distriktets største bilforhandlere og har tre avdelinger: Toyota Moss, Toyota Sarpsborg og Halden og Toyota Fredrikstad (fra 01.01.2023). Vi er 114 kundeorienterte medarbeidere som gjør sitt beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2020 solgte vi over 2 300 biler, og omsatte for ca. 560 millioner kroner.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon "Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder". Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2020 omsatte konsernet for ca. 4 000 millioner kroner og solgte over 15 500 biler, og har 784 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.