Teknologiutviklingen i bilbransjen akselererer raskere og raskere og dermed stiger kompleksiteten i bilverksteders arbeid med vedlikehold og reparasjoner, hvor software og elektrifisering har en stadig større betydning.

Til vår tekniske avdeling i "Automotive Aftermarket" søker vi nå en tekniker til en fremtidsorientert rolle som kursinstruktør.

Dine arbeidsoppgaver:

Vår tekniske avdeling i Automotive Aftermarket utfører daglig teknisk support til våre kunder i Norden og gjennomfører tekniske kurs for bilverksteder. For å kunne følge med den stigende etterspørselen, søker vi nå en tekniker med hovedfokus på undervisning.

I rollen som kursinstruktør kommer du hovedsakelig til å gjennomføre tekniske kurs, men også utføre online diagnose, programvarenedlasting, tilpasninger og kodinger, som våre kunder booker via en online portal.

Hvis du ønsker å være en del av et område med et sterkt utviklingsnivå og et høyt investerings- og utviklingspotensial, og føler at du har kompetansen og engasjementet til å arbeide med teknisk support på et høyt nivå, så bør du søke denne stillingen!

Arbeidsoppgavene omfatter primært:

 • Gjennomføre kurs og relaterte aktiviteter overfor bilverksteder.
 • Støtte teknisk hotline med support på installasjon av moderne diagnoseutstyr til kjøretøy
 • Samarbeide med resten av teamet for fremtidig utvikling av forretningsområdet
 • Utføre fjerndiagnose for personbiler til våre verksted- og kundenettverk.

I rollen refererer du til vår gruppeleder for teknisk avdeling og arbeidet uføres som utgangspunkt fra vårt kurssenter på Skedsmokorset ved Oslo.

Din profil:

For å passe i rollen har du en solid bilteknisk bakgrunn, hvor du har arbeidet selvstendig med diagnose og feilsøking i minst fem år. Kanskje har du en lignende rolle innenfor teknisk support i dag eller kanskje arbeider du som kjøretøytekniker på høyt nivå og har motivasjon og interesse for å påta deg en ny rolle. Utover det har du:

 • Relevant utdannelse og verkstederfaring fra bilbransjen.
 • Gode kommunikasjonsevner, er utadvendt og serviceminded og har evnen til å arbeide selvstendig.
 • Kompetanse og interesse for elektroniske systemer, elektronikk og moderne diagnoseutstyr.
 • Kompetanse i å installere datarelaterte programmer som MS Windows.
 • Evnen og interessen for å følge med utviklingen i moderne bilindustri.
 • Overblikk og profesjonell tilgang til selvstendig planlegging og løsning av oppgaver innenfor teamets arbeidsområder.
 • Evnen til å inngå i et nordisk team med ansvar på tvers av landegrenser
 • Taler flytende norsk og godt engelsk, da de er våre gruppespråk. Dessuten også evnen til å håndtere og forstå skandinaviske språk.

Vi tilbyr deg:

Utover en meget spennende rolle, som er på forkant med både teknologi og industri, tilbyr vi deg en fleksibel tilværelse.

Som medarbeider hos Bosch kan vi også garantere deg:

 • En attraktiv jobb i et firma som vekter utdannelse, kvalitet, trivsel, personlig utvikling og effektivitet høyt.
 • En interessant, avvekslende og utfordrende jobb med utviklingsmuligheter, konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale.
 • Mulighet for å arbeide i et markedsledende og internasjonalt konsern.

Vi inviterer til samtaler fortløpende, så nøl ikke med å sende inn din søknad.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: André Solhaug
Tittel: Technical Services Manager
Telefon: 905 42 979
E-post: andre.solhaug@no.bosch.com

Bosch-konsernet er en internasjonal ledende virksomhet med fokus på teknologi og tjenester. Konsernet har 402.300 ansatte (pr 31. desember 2021) og oppnådde i 2021 en omsetning på 78,7 mrd. Euro. Bosch-konsernet er oppdelt i fire forretningsområder: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods og Energy and Building Technology. Som førende IoT-virksomhet tilbyr Bosch innovative løsninger til smart homes, Industri 4.0 og connected mobility. Bosch forfølger visjonen om bærekraftig, sikker og spennende mobilitet. Med vår kompetanse innenfor sensorteknologi, software og serviceytelser samt vår egen IoT-cloud, kan virksomheten tilby kundene sammenkoblede løsninger på tvers av domener fra en og samme leverandør.

Bosch-konsernets strategiske mål er å lage løsninger for et tilkoblet liv med produkter og løsninger som enten inneholder kunstig intelligens eller er utviklet eller produsert ved hjelp av dette. Bosch forbedrer livskvaliteten over hele verden med innovative produkter og serviceytelser, som er innovative og vekker entusiasme. Kort sagt, Bosch skaper teknologi som er "Invented for life".