Vi er kundeorientert og har satt oss som mål å gjøre våre kunder best i sin bransje.

Vi ser etter en ny avdelingsmedarbeider i Bergen for fast stilling som avdelingsmedarbeider.

Vi ser etter deg som er pålitelig og profesjonell, du er rask og fleksibel og har en entusiastisk innstilling til jobben din.

Du er en person som trives med varierte arbeidsoppgaver og som både liker og tåler fysisk aktivitet og høyt tempo. Du har erfaring fra bilbransjen og/eller stor interesse og forståelse for bil.

Stillingen er variert og dekker alt fra oppgaver knyttet til betjening av kunder over telefon til lager- og logistikkoppgaver.

DINE KVALIFIKASJONER

  • erfaring med bruk av IT som arbeidsverktøy
  • erfaring fra lager, logistikk og/eller kundeservice

EGENSKAPER

  • strukturert og nøyaktig
  • serviceinnstilling og kundefokus
  • til å stole på
  • entusiastisk og godt humør

VI TILBYR

  • Et selskap i vekst
  • En allsidig og variert arbeidshverdag
  • Et trivelig arbeidsmiljø med kollegaer med god kompetanse- Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsvilkår

Oppstart: Snarest

Vi behandler søknader fortløpende, og anbefaler deg derfor å søke så fort som mulig dersom stillingen er av interesse.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 10.06.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Rune Hauge
Tittel: Avdelingsleder Bergen
Telefon: 932 42 597
E-post: rune.hauge@nds-group.no

NDS Group AS (Tidligere Hellanor AS) er en av Norges ledende leverandører innen lys, bildeler, biltilbehør og verkstedutstyr med ett vareutvalg på over 550 000 artikler. NDS Group markedsfører verkstedkonseptene AutoMester og Bosch Car Service som forvaltes gjennom ett landsdekkende serviceapparat med 20 avdelinger og 6 partnere. NDS Group har hovedkontor på Skytta rett utenfor Oslo. For mer informasjon se www.nds-group.no.

NDS Group har totalt 220 ansatte og en omsetning på 640 MNOK, og er heleid av AURELIUS. AURELIUS er et av de ledende europeiske investeringsselskapene med kontorer i München, London, Stockholm og Madrid. AURELIUS kjøper selskaper med utviklingspotensial og har et langsiktig strategisk fokus for selskapene, for fullt å kunne utvikle sitt potensial. Mer informasjon finner du på www.aureliusinvest.de.