RøhneSelmer har inntatt Drammensregionen. Butikken er allerede oppe og går fra midlertidige lokaler i påvente av at det store anlegget ferdigstilles senere i år. Bygget er 12500 kvm og blir det råeste og mest komplette bilanlegget i Norge.

Nå kan du bli en del av storsatsingen som biloppretter/bilskadereparatør hos Norges største Ford-forhandler.

Hos oss får du:

  • Et arbeidsmiljø der vi alle har passion for jobben vår
  • Spennende og variert hverdag
  • Muligheter til personlig vekst og utvikling med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et voksende bilkonsern.
  • Opplæring og kurs med Importør og leverandører

Som biloppretter/bilskade reparatør ser vi for oss at du

  • Har klasse B førerkort.
  • Har fagbrev som biloppretter og/eller relevant erfaring
  • Er nøye og kvalitetsbevisst
  • Kommuniserer godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Vil du være en del av et selskap som har kontinuerlig fokus på likestilling og bærekraft? Kvinner oppfordres til å søke.

Har du yrkesstolthet på utført arbeid og setter pris på godt samarbeid på tvers av avdelingene? Når vi åpner dørene til dette spektakulære senteret, vil du ikke være nyansatt alene. Vi skal fylle senteret med nesten 100 nye medarbeidere og sammen skal vi forme arbeidsmiljøet fra dag en. Det er viktig at du har gode holdninger og stå på-vilje og ikke minst er en god lagspiller for at vi sammen skal lykkes.

Det kan være fristende å bytte jobb i samme bransje, spesielt når en ledig stilling hos Norges største Ford-forhandler dukker opp. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Vi inviterer aktuelle kandidater fortløpende til intervju. Søk allerede i dag.

Ring Servicemarkedssjef Rolf Klophus på 90 65 39 32 eller Plassjef Marius Jagland Berntzen på mobil nr. 90 24 10 00 hvis du har spørsmål til stillingen, eller lurer på hvorfor du skal fortsette karrieren hos oss.

CV og søknad sendes:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Rolf Klophus
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 906 53 932
   
Kontakt: Marius Jagland Berntzen
Tittel: Plassjef
Telefon: 902 41 000

RøhneSelmer AS er Norges største Ford-forhandler og har drevet bilforhandlervirksomhet i Oslo-regionen i over 65 år. Vi har i dag 6 avdelinger i Oslo, Asker & Bærum, Drammen & Lier, Lillestrøm og Gardermoen, og har ca 200 motiverte medarbeidere som står på for Ford-kundene i distriktet.

Våre verdier er samhandling, omdømme, lønnsom, og passion. For å levere på dette, og bli BEST PÅ FORD, har vi kontinuerlig fokus på likestilling og bærekraft i vår organisasjon.

I løpet av høsten 2023 åpner RøhneSelmer AS sitt største senter noensinne i Lier. Her vil vi trenge en rekke nye ansatte. Les mer om prosjektet og hva slags stillinger vi trenger flinke folk til her: https://www.rohneselmer.no/side/136/lier.