Har du hjerte for gode kunderelasjoner og får energi av å lykkes med salg? Da er det kanskje deg vi søker som selger hos Volvo.

Å jobbe som selger i Volvo, innebærer at du jobber med noe av det fineste bilbransjen kan tilby. Du har salgsansvar, men jobber i team, der dere utveksler erfaringer, støtter og inspirerer hverandre mot felles mål.

Vi har en inkluderende kultur der alle er velkomne og der vi med glede og omtanke tar hånd om våre kunder. Vår jobb er å imøtekomme kundenes behov og ønsker ut fra våre forskjellige roller.

Vi støtter hverandre og har det gøy på jobben og på den måten utvikles vi sammen. Vi tilbyr deg et arbeidsmiljø med gode folk, og hvor takhøyden er stor.

Dine arbeidsoppgaver:

I rollen din som selger hos oss er det viktig at du er selvdreven i henhold til våre salgsprosesser, fra første kontakt med kunden til bilen er levert. En viktig del av jobben din er også oppfølging av kunde i tiden etter at bilen er levert. Du jobber etter vårt kundeløfte hele veien. Proaktiv jobbing er en naturlig del av din daglige rutine, kundene møter du i salgshallen, men også ute på aktiviteter og over telefon. Ditt mål er hovedsakelig, med en positiv og profesjonell innstilling, å bygge langsiktige kunderelasjoner.

Hva ser vi etter:

Vi tror at om du har erfaring fra å jobbe med kunder eller i servicebransjen, eller andre liknende tjenester, kombinert med god økonomisk forståelse vil gi deg gode forutsetninger for å lykkes. Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Førerkort er et krav.

Personlige egenskaper: 

Vi ser for oss en medarbeider som har masse energi, smittsom utstråling og interesse for salg og kundeservice. Det er en selvfølge for deg å jobbe proaktivt og finne beste løsning for dine kunder. Hos oss blir du ikke bare målt på hva du gjør, men du blir sett for dine resultater.

Hos Bilia kan vi tilby: 

Vi vil at våre medarbeidere skal ha det bra, både på og utenfor jobb, derfor har Bilia sine medarbeideres fremtid, helse og privatliv i tankene. Vi jobber aktivt for din trivsel og trygghet.

Noe av fordelen med å jobbe hos oss er gode lønns- og pensjonsordninger, treningsstøtte, behandlingsforsikring og firmabilordning.

Det vil være store muligheter for både faglig og personlig utvikling i miljø som verdsetter initiativ, kunnskapsdeling og engasjement, og hvor graden av fleksibilitet og samarbeid er høy. 

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte vår bruktbilsjef, Tommy Odde Jakobsen eller vår plassjef, Fred Stenseth. Se kontaktinformasjon nedenfor.

CV og søknad sendes:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 24.09.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Fred Stenseth
Tittel: Plassjef
Telefon: 90 75 39 11
E-post: fred.stenseth@bilia.no
   
Kontakt: Tommy Odde Jakobsen
Tittel: Bruktbilsjef
Telefon: 92 40 63 02
E-post: tommy.jakobsen@bilia.no

Bilia Norge AS er en del av Bilia-konsernet, som er Nordens største bilforhandlergruppe med anlegg i Sverige, Norge, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm. Bilia i Norge tilbyr bilsalg, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI og Volvo. Vi er lokalisert i Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold & Telemark. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS representerer vi også merkene Toyota og Lexus i Vestfold & Telemark og Trøndelag. Siste tilskudd i Bilia familien er de nyoppkjøpte selskapene Felgteknikk, Kokstad autosenter, Bil1Din og Insignia.

Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift, og vi har ca. 1.300 medarbeidere som hver dag bidrar for å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.