Nobina - nordens største kollektivselskap, jobber hver dag for å holde samfunnet i bevegelse. Nå søker de en tungbilmekaniker til sitt verksted i Lillestrøm! 

Nobina er stolt leverandør av kollektivtrafikken på Romerike. Etter inngått kontrakt med Ruter i 2019 ble 141 busser satt i trafikk. Bussene er av merket Setra (12 og 15 - meter, Mercedes), Scania (leddbuss) og BYD (Nord-Europas første El-leddbusser). Disse vedlikeholdes ved verkstedet på anlegget Leiraveien. 

Verksted-teamet består av 20 dyktige medarbeidere med ulike ansvarsområder som for eksempel dekk, service, kontroll, PKK, skader og NME-teknikk. Som tungbilmekaniker vil du bidra til at bussene er velholdte, noe som er en forutsetning for at kundene skal kunne reise på en trygg og behagelig måte. 

Din fremtidige verkstedleder, Thomas Johnsen Haugland ble selv ansatt hos Nobina i 2023. Thomas er opptatt av at medarbeiderne føler seg sett og verdsatt. Han har selv bakgrunn som mekaniker og vet hvordan det er å jobbe på gulvet i hektiske perioder. Derfor skifter han gjerne til arbeidsklær og hjelper til i drift ved behov. 

Det er alltid hyggelig å komme på jobb på verkstedet hos Nobina. Man blir møtt med et smil av kolleger og arbeidsmiljøet er uformelt.  - Thomas Johnsen Haugland, verkstedleder.
 

Som tungbilmekaniker vil dine arbeidsoppgaver innebære: 

  • Kontroll og feilsøking med moderne diagnoseverktøy
  • PKK, service og kontroll
  • Daglig vedlikehold og reparasjoner av bussmateriell (mekanisk, el- og it og karosseri)
  • Du vil inngå i en skiftordning, hvor arbeidstiden varierer innenfor tidsrommet 04:30 - 21:30. 

Hvem ser vi etter? 

Selv om mye kan læres i opplæringsperioden, er det en forutsetning at du har mekanisk arbeidserfaring og rett kompetanse. Videre kommer vi til å se etter engasjement, gnist i øyet og stor motivasjon for å jobbe som tungbilmekaniker. Du må være innstilt på at hverdagen er hektisk og trives med selvstendig arbeid. Det er viktig at du kan kommunisere godt med dine kolleger slik at teamet er samstemt og når sine felles mål. Det er også ønskelig at du kjenner deg igjen i følgende punkter:

  • Erfaring med bruk av PC som diagnoseverktøy 
  • Erfaring innen selvstendig arbeid 
  • Fagbrev tunge kjøretøy er en fordel, men ikke et krav
  • Gjerne førerkort kl. D
  • Du har "stå-på-vilje", er pliktoppfyllende, nøyaktig, effektiv og serviceinnstilt. 

Hvorfor velge Nobina?

Hos Nobina kan du forvente hyggelige kollegaer og tilknytning til et kunnskapsrikt team. Dette gir deg muligheten til å videreutvikle din kompetanse innen verksteddrift. Samtidig håper teamet å kunne lære noe fra deg! Videre får du bidra til et viktig samfunnsansvar gjennom å påvirke hverdagen til de 44 millioner årlige passasjerene som reiser med Nobina. 

Nobina AS er en multikulturell bedrift og er opptatt av å speile mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte personer til å søke uansett kjønn, alder eller kulturell bakgrunn. Betingelser, pensjonsordninger og forsikring diskuterer vi gjerne videre i en eventuell samtale. Søkere vurderes fortløpende.

Dersom annonsen har vekket din interesse, bør du ikke nøle med å kontakte Randstad ved Linn Borgen. Se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 31.01.2024
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Linn Borgen
Tittel: Recruitment advisor
Telefon: 94 82 23 63
E-post: linn.borgen@randstad.no

Nobina er det største kollektivtrafikkselskapet i Norden med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Trafikkløsningene våre utvikler mobilitet i samfunnet og hver dag reiser rundt en million mennesker i Norden med oss. Konsernet har 11 000 medarbeidere og en omsetning på 10 milliarder.

I Norge leverer Nobina kollektivtransport i by og distrikt i tillegg til andre busstjenester og har årlig 44 millioner passasjerer. Nobina gjør reisen enkel og forutsigbar og skaper et bedre samfunn i form av økt mobilitet, redusert miljøbelastning og lavere samfunnskostnader. Vi bidrar til å realisere fremtidens bærekraftige samfunn med blant annet Nordens største flåte i elektriske busser.