Vi søker nå en produktsjef til vårt hovedkontor på Lierstranda ved Drammen. Den rette kandidaten vil spille en nøkkelrolle i vårt arbeid med å opprettholde og styrke vår posisjon som Norges fremste leverandør av utstyr til bilbransjen. 

Med kvalitetsprodukter innen løfteutstyr, karosseriutstyr, kundetilpassede lakkabiner, hjulstilling, dekk- og testutstyr, dyktige medarbeidere, sunn økonomi og et stadig voksende marked er det gode fremtidsutsikter for selskapet.

Vi tilbyr også et omfattende utvalg innen bilvask og industriell rengjøring som inkluderer bilvask, selvvaskemuligheter, manuelle vaskehaller, industrielle høytrykksanlegg, skumanlegg, kjemikalier, rengjøringsmaskiner og høytrykksrekvisita.

AutoMateriell ble grunnlagt i 1939 og har i dag rundt 45 ansatte som er lidenskapelig opptatt av kunder, leverandører, kollegaer og våre produkter. Våre ambisjoner er høye, og vi forventer en omsetning i 2023 på 200 millioner med målsetting om å øke vår omsetning og resultater betydelig i årene fremover. 

Er du klar?

Har du erfaring fra bil- og motorbransjen? Har du teknisk interesse og innsikt? Kjenner du til vår bransje og våre produkter? Har du lyst til å jobbe med våre kvalitetsprodukter? Trives du med arbeid som krever god struktur? Ønsker du å jobbe sammen med våre leverandører og kunder?  Håndterer du et høyt tempo? Hvis svaret er ja på ovennevnte spørsmål, ta kontakt med oss og/eller send oss en søknad.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Opplæring av våre ansatte i nye produkter
 • Vurdering av nye agenturer
 • Ansvar for prissetting av våre produkter og overvåking av prisbildet i markedet
 • Sikre konkurransedyktige priser og produkter
 • Utarbeidelse og oppdatering av vårt markedsmateriell
 • Besøk ute hos våre kunder og leverandører alene, eller sammen med innkjøpsansvarlig/selgere
 • Deltakelse på messer i Norge, Frankfurt og Bologna

Ønskede kvalifikasjoner

 • Erfaring fra bilbransjen og verkstedsdrift
 • Interesse for og erfaring med våre eller lignende produkter
 • Gode engelsk- og norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
 • Gode datakunnskaper, og god kjennskap til Microsoft Office og Adobe bildebehandling 
 • Teknisk og merkantil forståelse
 • Førerkort klasse B

Hvilke personlige egenskaper ønsker vi at du har?

Vi mener at våre ansatte er selskapets viktigste ressurs og en viktig årsak til vår lange historie og suksess. Vi ønsker at du er en person som lytter, du tar hensyn til og respekterer de ansatte og deres erfaringer. Du må også kunne håndtere uenighet og utfordrende tilbakemeldinger med nysgjerrighet og åpne spørsmål for å forstå årsakene. Du må være strukturert og selvgående, kunne ta avgjørelser og være god på prioriteringer. Det er viktig at du er samvittighetsfull og følger oppsatte tidsplaner. Vi ønsker en person som er teamorientert med høy gjennomføringskraft, og sist, men ikke minst, er stabil og har godt humør.

Hva kan vi tilby deg?

En trygg arbeidsplass med et godt miljø. En stilling med varierte arbeidsoppgaver, enten alene eller i samarbeid med våre ansatte, leverandører og kunder. Bilordning, mobiltelefon og PC. Gode lønns-, pensjons- og forsikringsvilkår.
Vi bryr oss om deg, derfor har alle ansatte i selskapet behandlingsforsikring.

Jobben krever hovedsakelig tilstedeværelse på kontoret.

Har du ytterligere spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Helge Holth og Yvonne Berg i Fokus Rekruttering. Se kontaktinformasjon.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: holth@fokusrekruttering.no
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Helge Holth
Tittel: Rekrutteringsrådgiver
Telefon: 911 58 265
E-post: holth@fokusrekruttering.no
   
Kontakt: Yvonne Berg
Tittel: Rekrutteringsrådgiver
Telefon: 414 17 017
E-post: berg@fokusrekruttering.no

Selskapet ble grunnlagt i Oslo i januar 1939, har en stolt historie som en ledende aktør i bil- og motorbransjen. I dag er vi en av Norges mest innflytelsesrike leverandører av avansert utstyr til bilverksteder. Med høy ekspertise innen løfteutstyr, karosseriutstyr, kundetilpassede lakkabiner, hjulstillingsverktøy, dekkutstyr, testutstyr og et bredt spekter innen bilvask og industriell rengjøring har vi satt standarden i bransjen. Vi har også oppnådd stor suksess i planlegging og totalprosjektering av moderne bilverksteder.

Vi er stolte av å ha introdusert noen av verdens mest anerkjente merkenavn til det norske markedet. Med merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam og Rotary har vi skapt en solid merkevareportefølje som gir våre kunder tillit og trygghet. AutoMateriell AS er eid av solide Relais Group, og vår vekst har vært imponerende. For mer informasjon gå inn på: www.automateriell.no.