Vår nye medarbeider vil, foruten den daglige ledelse, delta aktivt i salgsledelsen av nye og brukte biler, samt videreutvikle selskapets forretningsområder.

Vi søker en resultatorientert og operativ person med ledererfaring og evne til å begeistre samt skape entusiasme og gode relasjoner til så vel ansatte som kunder.

Du bør være samarbeidsorientert og inkluderende. Vi ønsker en «teambuilder» med handlekraft og stor arbeidskapasitet. Høyere utdannelse samt salgserfaring innen bil, logistikk eller kapitalvaresalg er ønskelig. I tillegg bør du ha evne til å tenke analytisk og strategisk i en bransje som stadig er i endring.

Vi tilbyr en krevende og utfordrende stilling med gode personlige utviklingsmuligheter, gode forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 25. august 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Morten Weme
Tittel: Merkesjef Ford
Telefon: 416 36 384

Sulland Jessheim forhandler Ford i et nybygd bilhus i Bilbyen på Jessheim. Selskapet har 22 ansatte og vi er en del av Sulland Gruppen som er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 175 forskjellige bilmodeller fra 12 forskjellige bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i portefølje vår. Vi har nå 30 bilhus fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord. Konsernet har i dag over 950 medarbeidere og vil i 2019 selge over 16 000 biler.