I RøhneSelmer bryr vi oss om hverandre, er lagspillere, utviklingsorienterte og konstruktive. Vi sørger for at kunden blir sett, hørt og fulgt opp, og skaper lønnsomme, trygge arbeidsplasser gjennom vårt iherdige kremmerskap. Vi har passion for biler og folk, og har en naturlig «det fikser vi»-holdning!

Ford har en av markedets mest moderne og komplette produktporteføljer, og har opplevd sterk salgsvekst de siste årene. I år lanseres spennende bilmodeller som Ford Explorer Plugin Hybrid 7-seter, ny Ford Kuga Plugin Hybrid og ny Ford Puma SUV Mildhybrid. Bestillinger av vår helt nye helektriske SUV, designet hentet fra den ikoniske Ford Mustang, er nå godt i gang. 

Vi er på jakt etter to nye nybilselgere til avd. Ensjø. Du kommer gjerne fra bilbransjen, men det viktigste er at du kan dokumentere gode salgsresultater fra B2C-salg. 

Andre beskriver deg som en som aldri gir deg, som alltid gir det lille ekstra, som serviceinnstilt og løsningsorientert.  Du er sterkt motivert til å lykkes som nybilselger, og liker å være den proaktive og oppsøkende i ditt salgsarbeid, hvor hver dag er en ny mulighet til å nå nye resultater.  Du har forstått at for å lykkes, må det jobbes strukturert og ryddig. Du behersker flytende både norsk og engelsk muntlig og skriftlig, og har generelt gode it-kunnskaper (MS Office).

Telefon og mail blir dine viktigste arbeidsverkøy for blant annet å få kunder inn i butikken, og du er ansvarlig for salgsprosessen fra a til å. Avdelingen har en dyktig salgssekretær som er ansvarlig for selve registreringsprosessen. 

RøhneSelmer tilbyr selvstendige roller med frihet under ansvar, hvor du også tar din del av vaktordninger knyttet til langåpent, helg og ferier. RøhneSelmer tilbyr konkurransedyktige betingelser, hyggelige kollegaer og gleder seg til å åpne opp i nye lokaler på Alnabru sammen med nyansatte sultne nybilselgere!

Spørsmål om stillingen? Se kontaktinformasjon.

Alle henvendelser til Bevisste Valg behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor RøhneSelmer. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Tove M. Fjellvang Lie
Tittel: Rekrutterer ved BEVISSTE VALG
Telefon: 971 40 255

RøhneSelmer AS er Norges største Ford forhandler og har drevet bilforhandlervirksomhet i Oslo-regionen i over 60 år. Vi har i dag 5 avdelinger i Oslo, Asker & Bærum, Lillestrøm og Asker og Bærum, og har 180 motiverte medarbeidere som står på for Ford kundene i distriktet. RøhneSelmer Ensjø holder til i sentralt i Oslo på Ensjø. Vi bygger for tiden et helt nytt bygg som vil bli Norges største Fordbutikk på Alnabru. Vi estimerer å flytte inn mars 2020.