Ved NAF senter Tromsø søker vi etter en bilmekaniker som skal jobbe som biltester, men som også kan bistå i vårt verksted ved behov. Vi søker deg som er engasjert, gjerne fra bilbransjen, og som liker direkte kontakt med kunden.

Hva skal du gjøre?
Som bilteknisk konsulent kontrollerer og tester du bil (NAF test og EU kontroll). Som bilmekaniker skal du jobbe i et menyverksted som i første rekke reparerer feil og mangler etter test og kontroll. Du utfører service for våre kunder og medlemmer og troverdig teknisk rådgivning blir en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid på NAF Sentrene.

Er dette deg?

  • Selvsagt har du relevant fagbrev og god bilteknisk forståelse. Har du kompetanse som tilfredsstiller kravene til teknisk leder er det en fordel.
  • Du synes det er spennende å jobbe med alle bilmerker og ønsker å oppnå en bred faglig kompetanse.
  • Du får mye kundekontakt derfor har du god fremstillingsevne og evner å lytte.
  • Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra.

Hva med oss?
Våre verdier nytenkende, hjelpsom og ansvarlig kjennetegner NAF, og det må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og hjelper hverandre til og lykkes.
Vår lønnspakke er naturligvis god.

Vi ser frem til å høre fra deg. Ringer du?

For spørsmål om stillingen, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 21.02.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Øystein Lade
Tittel: Leder NAF senter Tromsø
Telefon: 404 20 800

Norges Automobil-Forbund - NAF har 370 motiverte medarbeidere og 2.500 frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken.
NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter årlig for mer enn 800 millioner kroner. Se mer om NAF på www.naf.no

NAF Sentrene er NAFs landsdekkende kjede bestående av nesten 50 NAF Senter. Årlig har vi 230.000 kunder/medlemmer innom våre sentre. Her utfører vi EU-kontroller, NAF Tester og enkelt vedlikehold. NAF Sentrene er i solid vekst, har høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Våre 220 ansatte er meget kompetente, resultatorienterte og stolte av arbeidsplassen! Ved flere NAF Senter utvider vi nå også medlemstilbudet til å inkludere service og reparasjoner.