Vi er på jakt etter en forretningsorientert og samlende ledertype som har et tydelig markedsfokus i sin tilnærming. Du er en sterk relasjonsbygger som har kunnskap om og vet hvilke utfordringer og muligheter det finnes innenfor servicemarkedet og faghandelsdrift. Som person kommuniserer du godt og forutsigbart med både eiere, ansatte og kunder. Gjennom god kommunikasjon skaper du som leder både trygghet og engasjement blant kunder og ansatte.

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig drift og ledelse av kjedekontoret, med personal- og budsjettansvar
  • Utvikle og operasjonalisere strategien for selskapet i samarbeid med styret
  • Ansvarlig for nasjonal markedsføring, deriblant iverksetting og oppfølging av kampanjer
  • Forhandle fram gode avtaler for kjedens verksteder
  • Delta på regionsmøter
  • Oppfølging og besøk av verkstedene
  • Sørge for at medlemmende tilbys rett opplæring og kompetanse
  • Bidra til at medlemsbedriftene øker sin lønnsomhet og markedsandel
  • Jobbe tett med NDS – Group         
  • Øke antall medlemsbedrifter

Ønskede kvalifikasjoner er relevant ledererfaring fra servicemarkedet og / eller kjedeledelse innen faghandel. Du har solid forståelse for drivere av lønnsomhet i servicemarkedet og evner å analysere både med et kundefokus og et internt fokus. Erfaring med ledelse og gjennomføring av forhandlinger på høyt nivå, forventes i erfaringsbakgrunnen.

Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig i norsk og engelsk på forretningsnivå, er et krav. Meget god forståelse og erfaring med å utnytte it som et verktøy, både i prosess- og markedsarbeidet forventes av rett kandidat. Relevant høyere utdannelse innen tekniske eller merkantile fag er et krav. Ditt lederskap oppfattes og oppleves som samlende, inkluderende og forutsigbart. Vi ser etter ledere som oppnår gode resultater gjennom andre.

Automester AS kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter for rett person.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 08.06.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Morten Dyrberg
Tittel: Chief Commercial Officer
Telefon: 412 03 203
   
Kontakt: Birgitte Berge
Tittel: HR Business Partner
Telefon: 948 77 249

Vi behandler søknader fortløpende, og anbefaler deg å søke så fort som mulig da stillingen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

AutoMester AS er en av landets ledende kjeder av frie verksteder og har tilknyttet over 200 verksteder i sin portefølje. Verkstedene er landsdekkende og AutoMester står for alt innen drift: markedsføring, IT-løsninger, gode avtaler med leverandører og opplæring. Kjedekontoret er lokalisert i NDS Group AS sine lokaler ved Skytta Næringspark i Nittedal. Det er 3 ansatte i selskapet. De omsatte i 2019 for cirka 10 millioner kroner. Det er klare ambisjoner og gode forutsetninger for videre vekst for AutoMester-konseptet. Automester AS eies 100% av NDS- Group AS .