Velkommen til en entreprenørdrevet organisasjon og et ambisiøst team der utvikling oppmuntres hver dag. Her får du en helt ny, spennende og fleksibel rolle.

Hos oss får du oppstartfølelsen, men samtidig får du hver dag jobbe med elektriske busser fra verdens største produsent av elektriske kjøretøy, BYD.

Vi tillbyr:

Her får du jobbe med et spennende varemerke i utvikling og med nyeste teknologi. Hos SHIFT Electric Mobility vil du komme inn i et kompetent fagmiljø som består av en god blanding av juniorer og seniorer, og du jobbe og leve etter verdiene – Care, Share og Dare.

For den rette kandidaten tilbyr vi opplæring i høyspenning og sikkerhet i elektrisk kjøretøy. Vi vil at du hele tiden skal utvikle deg for å bli vår ekspert på elektriske kjøretøy! Til å begynne med vil du kunne følge en av våre teknikere i Norden i en måned, før du selv går ut i feltet.

Servicebil inngår i stillingen.

Om stillingen:

Rollen er ny og åpen, og det er opp til deg å forme den. I rollen som servicetekniker jobber du på bussdepoter i Oslo og har ansvar for:

  • Elektrisk arbeid, diagnose og feilsøking
  • Servicearbeid for elektriske busser
  • Reservedelshåndtering og montering
  • Administrasjon og rapportskriving
  • Kvalitetskontroll av leveranser

Tjenesten innebærer hovedsakelig arbeid i datamiljøet, men også direkte på bussene. Du er ansvarlig for ditt eget distrikt og rapporterer til både kunde og leder.

Vi søker deg som…

…har en medfødt vilje og drivkraft til å stadig utvikle deg. Du er sosial og interessert i både å møte mennesker - så vel som i moderne kjøretøyteknologi. Nysgjerrighet på alltid å lære nye ting og gjøre ting bedre enn i går er det som motiverer og driver deg. Du er den som jobber strukturert og metodisk; det handler om å gjøre ting riktig, i riktig rekkefølge og med høy kvalitet.

Vi har store ambisjoner i Oslo og søker derfor deg som vil være med å bygge opp dette sammen med oss. Vi er et ungt og dynamisk team og legger derfor stor vekt på at du skal være like lærevillig, entusiastisk og engasjert som oss.

Du har en enkel måte å kommunisere på - og gjør dette på både norsk/svensk og engelsk i tale og skrift. Siden arbeidet innebærer reiser, er førerkort klasse B et krav.

Hva forventer vi at du kan vise til?

  • Du er mekaniker/tekniker og vil ta neste steg i karrieren mot fremtidens elbilindustri.
  • Erfaring med elektrisk arbeid på kjøretøy (helst Canbus-systemer) er en fordel, men ikke et krav.

Litt annen informasjon det kan være greit å vite om:

  • Oppstart: Vår 2020. Vi venter på deg med rett innstilling og motivasjon!
  • Arbeidssted: Oslo (Du starter hjemmefra og har tilgang til et kontor på Helsfyr).
  • Lønn og andre ytelser: Lønn etter avtale, pensjonsavtale og forsikring, team-aktiviteter, kick-off hvert år (i mars 2020 var vi på Formel E i Marrakech).

Er dette for deg eller noen du kjenner? Søknader vurderes kontinuerlig.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Matilda Björkegren
Tittel: Rekrutterings- och kompetansesjef
Telefon: +46 735 371 767
E-post: matilda@northcastleab.com